Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I oni su glasali za zakon, a sada kao pojma nemaju. To moze znaci dvije stvari: a) da su licemjeri b) da ni ne znaju za sta glasaju jer ne procitaju materijale koje dobiju. Mislio sam da niko ne moze biti gori od SDA, ali mozda i moze .... Diletanti ...
Vidi komunjaristickih govana sto su se zdigli pred izbore na celu s Lagumdzijom,a u nevidljivoj pozadini s onim prodanim jadnikom iz 60minuta. Lagumdzija...sta bi sa Gvantanamom?
KUPILI STE ADILOVU TV99 ZA NOVAC PORESKIH OBVEZNIKA A NAROD NE PRAŠTA DOBIT ĆETE K..... OD GLASOVA NA IZBORIMA I JA SAM ZA OČUVANJE 202-KE AL OVO JE JEFTINO SKUPLJANJE POENA
Bravo SDP.
uskoro ce te vi banditi crveni pokretati peticiju i za FTV i Bakira kad to smece ugasimo
lol, ne sekirajte se sdp-ovci. Magarci koji glasaju za vas neće skontati da ste i vi glasali za zakon po kojem se 202-ka mora ugasiti.
Bravo SDP. Znam da cete pobijediti na izborima u oktobru. Dobicete i moj glas, ali budete li kao ovi danas onda stvarno ne treba da postojite.