Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije idealno rjesenje ali je zasad jedino, zato oni sto su toliko protiv njega umjesto sto plasiraju prazne price neka ponude svoj prijedlig ako su sposobni za to
@@sdu ne samo riješenje za socijale, nego za sve ljude. Ovo je Unija nije partija. Unija svih ljudi. Ja sam prepoznao program i samo zdravlja do izbora i znam za koga. SVI ZA SDU... Pozz svim dobrim ljudima.
https://www.youtube.com/watch?v=2lP2ZItHfAk&feature=related
Sdp nema pravo uvlaciti bosnjacki narod u igre bez granica jasnije receno ili rjesiti situaciju sada ili ostavimo da sve stoji samo praviti politicke ustupke na stetu bosnjackog naroda i omogucavati nekima drugim da ostvaruju svoje ciljeve ,mi bosnjaci pitamo se da li imamo svoje legalne predstavnike sutra gledati svojim ocima da se desi ono sto se desilo nasim roditeljima da gledaju sta se radi sa njihovom djecom nebi se smjelo desiti to znaci ili nas zastupajte kako treba ili oduzeti vam pravo da nas zastupate
sda vlada 22 godine a sdp je tek dosao na vlast tako da ih ne treba stavljat u isti kos
Sdp zajedno sa sda na smetljiste historije,te dvije stranke treba zabraniti!Sve sto smo lose dozivjeli,dozivjeli smo od njih!
ev vam predlozeno rjesenje http://www.sdp.ba/dokumenti/dokumenti/sdp%20oglas%20-%20sejdic-finci%20-%20bos.srb.pdf
Stara izreka kaže: NIJE MAJKA SINA KLELA ŠTO SE KLADIO, NEGO ŠTO SE VADIO. Tako i u ovom slučaju. Kada ste usra.li, bar onda šutite, jer \"vađenjem\" se samo dalje uvaljujete.
https://www.facebook.com/DinastijaKotromanic
Kada će nam biti jasno da se u ovoj državi mogu usvojiti samo u određenom vremenu moguća a ne najbolja rješenja?
Ja nevidim ovdje nikakvo obrazlozenje pomenutog rjesenja ??????????????
U ovom saopštenju SDP, sve što sam mogao shvatiti je da je ovo \"korak naprijed\" ta riječ se ponavlja 17. puta. Neznam ko piše saopštenja, ali da je jadno jeste.
Zašto se Zlatako Lagumdžija nije oglasio po pitanju Dodikove Izjave da Balkan ima dvije servske države? Koliko god tema bila politizirana ona indikativna sama po sebi. Zašto se nisi Zlatko oglasio? Da li to znači da je koalicija sa Dodikom principjelna i da ima druge interese, sve osim državnih? Šta sada znači Država za ČOVJEKA? Kada prvi čovjek koji je lansirao istu kampanju je odustao od ovog slogana?
Pa ovo je rješenje za EU.
DRŽAVA ZA LAŽ
Sporazum u principu skoro da i ne spominje nacionalne manjine, a njegov cilj je samo ISPUNJAVANJE ŽELJA ČOVIĆU, radi podrške koja je ZLATKU potrebna u izbacivanju SDA iz vlasti. To da će ovaj sporazum najviše KOŠTATI BOŠNJAKE, već je jasno i djeci u obdaništu. Lični interesi Del Boy-a i njegovog partnera Radoljmendija dovode do podjele zemlje na tri dijela i to po nacionalnom ključu, što veze nema sa programskim ciljevima koje proklamira SDP
Mislim da cu kontrirati Darwinu i postaviti teoriju deevolucije, a analizu slucaja cu provesti na BiH i njenim cijenjenim gradjanima. Ako ovako nastavimo u BiH ce se pojaviti nove majmunkse vrste do kraja stoljeca. Dok vam politicari salju djecu po svijetu da se uce kako da vas sutra tlace, vasa djeca ne znaju ni strane svijeta na karti svijeta, a kamo li da posjete nesto s te karte.