Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predizborna suplja... nek vam onda sef Zlaja vrati stan od Ekonomskog fakulteta koji je dao pod zakup i ostale neprijavljene nekretnine. Kako je dosao do para za te silne nekretnine (u periodu od 2001-2011) ostaje misterija http://www.cin.ba/nove-nekretnine-porodice-lagumdzija/
Koliko mi je poznato gospon Lagumdjija je radio vise poslova. Imao je sve uslove. On je visoko skolovan covjek. Poznaje engleski jezik, za liku od drugih. Sa takvim znanjem je lako zaraditi novac. Ako ga usmjetis na neke stvari, koje su vema nepoznate, moze se doci do bogastva. Tko je vama kriv kad ne znate svoj novac povoljno ulagati.
Ja ih znam koji su od općine Centar dobili dva stana, privatizirali i prodali
Svaka cast na incijativi, ali opet ce se naci neko kome ovo nece odgovarat.
Sad ce neki opstrukcije opaliti
ma cini ti se :) ne bi to sda hahaha
Znaju ljudi svoj posao i svoju ulogu
Ovo je stvarno za veliku pohvalu i svaki respekt! Samo se pitam ko će istrijebiti i istjerati silne SDA ovce koji su se kao žohari nakotili po Općinskim stanovima i poslovnim prostorima. A svi zano da su od rata sve opustošili i koliko je SDAovaca samo u Centru zauzelo i pokupovalo stanova, jedan od primjera je Branković, a koliko je takvih nismo ni svjesni!
Ko ce drugi uvidjeti nepravilnosti nego SDP. Ko ce drugi ispravljati te nepravilnosti ? Niko drugi osim SDP-a.
Sve je to pametno receno, ali se bojim da negdje taj novac nece otici na skole, obdanista itd, jer su neki naucili da stavljaju novac u svoj dzep. U svakom slucaju cestitke SDP-u na ovim stavovima.
Hvala Bogu SDA više nije na vlasti da dijeli ove stanove svojim poslušnicima i lopovima..
SDP zeli bolje narodu,dok druge stranke i drugi politicari bi sve sebi pa makar im to i ne trebalo.
Svaka čast Klubu vijećnika Sdp-a koji je odlučio da progovori o ovom problemu i da stane na stranu običnih građana, moram priznati da stvarno obavljaju dobar posao i iskreno se nadam da će nastaviti sa ovakvim načinom rada, a da će se ovim problemom pozabaviti i ostali. Svaka Vam čast na ovome.
da nisu progovorili ne bi ni znali sta planiraju i rade!!!!
Ko će SDP-ovce istjerati iz zauzetih stanova?
nista od toga jer SDA ima jos Brankovica kome stanove treba pokloniti "po zakonu"
imamo nove generacije ovih sda kojima je potreban stan ili poslovni prostor
Naravno uvjek pametno dolazi iz SDP-a!!!!
odlicna inicijativa, podrzavam!