{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


SDP održao predizborni skup u Prači

28.9.2012. u 15:13
6
10
SDP održao predizborni skup u Prači
6
SDP održao predizborni skup u Prači
Sinoć je održan predizborni skup SDP Prača na kojem su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće i kandidat za načelnika ove općine, Muzafer Šehović.
Skupu je prisustvovalo nekoliko stotina građana, a podršku kandidatima ukazali su svojim prisustvom Generalni sekretar SDP BiH Nermin Nikšić, potpredsjednik SDP BiH Damir Hadžić, šef izbornog štaba SDP BiH Marin Ivanišević, predsjednica KO SDP–a BPK Dževida Mujković, potpredsjednik Glavnog odbora SDP BiH Emir Frašto, član Glavnog odbora Dževad Bećirević, kandidat za načelnika Goražda Dževad Adžem, član Glavnog odbora SDP BiH Ferid Buljubašić.

U svom obraćanju Muzafer Šehović istakao je prioritete u svom radu kao budući načelnik, a jedan od najvažnijih je zapošljavanje građana ove općine. On je istakao kako ima plan s kojim će Prača ići naprijed, saopćeno je iz SDP-a.


Nermin Nikšić je u svom obraćanju govoreći o aktuelnoj političkoj situaciji poručio prisutnima: "Smetamo onima što hoćemo da radimo, zato što hoćemo da ispunimo svoja obećanja, zato što se u ovoj godini u Federaciji BiH gradi više autuputa nego što su oni napravili zajedno sa prethodnih 17 godina. Mi smo došli da podržimo vas, naše kandidate ovdje, jer smo toliko ponosni na vas. Samo s vama Prača ide naprijed!"

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: