Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se lijevica udruži sa krajnjom desnicom po nekom pitanju, samo narod može biti *eban. Imaju samo zajednički program, krasti što više i uvijek biti pri vlasti. A sad da ostavim prostora stranačkim botovima. :-)
Nakon sto je Bakir prekinuo koaliciju sa DF-om koji su bili protiv da se popusti Covicu jednonacionalno upravljanje nad kompanijama i uspostavio novu sa Fahrom koji ne samo da je u tom dijelu bio za Covica nego je jos direktor elektroprivrede SBB kadar u dva ugovora prodavao struju po tri puta nizoj cijeni pa je uvalio elektroprivredu u velike gubitke.
SDP samo naprijed!!!!!!! najbolji!!!!!
SDP samo naprijed!!!!!!! najbolji!!!!!
Imali vece gamadi i vecih lopova od ovih zeleni.Sto dotaknuse to i unistise. Jos kad im se pridruze pojedinci iz dr.stranaka ode nam drzava u propast skroz.
jedini pametan izbor. imaju intelekt, snagu, mlade i ambiciozne ljude i teže ka zajedništvu. budite realni, bolja opcija ne postoji naprosto!!!!!!
Realno rečeno u BiH ne postoji ni jedna stranka koja se može uhvatiti u koštac sa vladajućim strankama. Oktobar će biti i proći i sve ostaje isto kao i do sada. Možda će ubaciti po nekog rezervnog igrača kao Džaferović i to je to.
Evo plus, neda kliks 😂
Nadam se da si u krivu Da će ljudi glasati za Damira Niksica
Damir Niksic! 💪
Najozbiljnija politicka opcija
Jedna jedina prava stranka koja radi za boljitak ove države, ove ostale pokrašej sve živo. Još malo pa će nam uzeti i kuće i stanove.
Do pobjede i da skinemo ove sarlatane na vlasti
Nisam pristalica nijedne stranke,ali realno gledajuci mislim da SDP jedini ima snage i sposobne ljude da stanu u kraj rusiteljima drzave.
👍
Ti samo tako misliš ali istina je da je SDP takođe bio u vlasti određeno vrijeme i da je u to vrijeme duduk lupkao koalicionog partnera lagumdžiju po leđima i kroz smijeh i šalu mu rekao da će raditi kako on kaže (poslije se ispostavilo da nije bila šala nego ozbiljno i da je zlaja zbog pozicije MVP učinio dosta štete BiH)
Sda sbb i hdz su se pokazali kao pravi grobari drzave. Braca po lopovluku
SDP do kraja. Za jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu. 💪💪
SDP = Jedini izlaz iz ovog sivila.