Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RELIGIJA JE SUPER STVAR, DUHOVNI MIR, ALI NEMA MJESTA U POLITICI. POLITIKA JE ISKLJUVIVO ZA SKOLOVANE LJUDE I LJUDE OD NAUKE I STEUKE. Cim se religiha uplete u politiku tu drzave vise nema nego plemeska vijeća.
Kad cete shvatiti da narodu vise nije bitno jesu li zene ili muskarci na listama. Narod zanima postenje i pamet, a ne kao do sad POLITICAR-DIPLOMA IZ KISELJAKA-A RACUN U BANCI 6 CIFARA
SDP da prica o bilo kakvoj aferi,bezobraznije moze li.
Otišao Neka Nikšić u Hag, pa sretne ratka mladića i kaže: Zdravo, brate !!
a ko je protiv ukidanja finansiranja stranaka iz budžeta gdine Niksicu???
Ovo njegovo me pdsjeti na onu narodnu: " Ko o čemu, k...a o poštenju. Kad si postavljao direktore da pljačkaju po Javnim Preduzećima nisi uništavao radnike, nego si im činio dobro. I ne samo radnike. Padne li ti kad na um onaj tvoj Čerimagić, što je pokrao stotine hiljada KM u Zavodu Pazarić. Od koga? Od osoba s posebnim potrebama. Može li se niže Nikšiću. Ja mislim da ne može.
Skrece temu sa traktora
imal ista odvratnije od ovoga sdp i ovog ateiste?!
Gradjani sutra gledajte Centralni sa Senadom H i jacajte svoje stavove. Vlast nema legitimitet i nase povjerenje i ne slusaju nas koji trazimo OSTAVKE od ajana iz Gradačca do sekretara Vlade koji puno godina GURAJU na toj poziciji, ne znam temeljem cega!!! Solaku ja halalim ako PROPJEVA i mislim da su bitni NALOGODAVCI koji vole skupe parfeme i imaju supalj govor!!!
SDP postoji 100 godina! Sta vam treba Kojotovic, Konjakovic i Adzibajric za koaliciju?
Bogmeeee ima vam ta mjesta... ajmo se igrat brojeva 23... 10.5 itd...
Vidi ovog aveta proslosti. Poklopi se svojim usima i nejavljaj se komunjaro.
Nerko trenerka.Afera postavljanje brata na mjesto direktora Autocesta FBIh,afera nabavka traktora i motokultivatora,afera BS Telecom privatna firma Nerke Nikšića koja je dobila na tenderima za vrijeme njegove vlasti 10 miliona maraka zarade od Federacije itd itd itd.I pričate vi o aferama.Ovaj narod ste svi pokrali i unazadili i sreća vaša pa je narod kratke pameti
Da ste vi u sdp-u imalo bolji ne bi se lopovluk ovako razgranao. Kao da ne postojite na javnoj sceni. Cekate da vam mediji, poput Fokusa i Zurnala obezbijede vlast, dabogda ceri da te pasa uzme.
Mrzim i ja SDA lopovluk, ali temu na nacionalizam i misu najvise skrecu "antifasisti".