Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su te proklamovane SDP vrijednosti (Stranka Demokratskih Pedera) :)))) Samo židovski lobi je jači, ovi su odmah iza njih. Hebo te, ne mogu filma ni serije više pogledati da se ne pokaraju dvojica ili dvije.
Kud sam za vas glaso u pm
Buhahbaha cuj ovog hajvana nauka potvrdila Nauka je isto potvrdila da su Germani najcistiji primjerak Arijevaca. Nauka je isto potvrdila da se raz moze pretvarati u jecam i psenicu i da se korov moze pretvoriti u jestive sjemenke. Buhhahahaha Nego sta je poenta braka druze polikiticki?!
@Hogar "poenta braka" - reguliranje zakonskim aktima imovine koja se stekne za vrijeme braka, da u slučaju razvoda imovina bude pravedno raspoređena izmedju partnera.
Vaš cilj je da predstavljate narod i njegovu volju... da li to činite, zapitajte se
Stranka vam pederska,pa vam i nesmeta!
Kako je krenulo, uskoro cemo mi heteroseksualci poceti traziti svoja prava.
http://minber.ba/doi-e-udno-vrijeme-kada/
Abdullah b. Abbas r.a., prenosi da je Poslanik s.a.v.s., rekao: „Doći će vrijeme kada će svijet biti u ljudskom obliku ali će im srca biti šejtanska srca, poput srca pustinjskih vukova u kojima nema ni malo milosti. Ubijat će, ne libe se da počine zlo.
@mmikimaus Ako ih budeš slijedio - prevarit će te, kada se od njih odbiješ - ogovarat će te, kada zbore s tobom – lagat će te, ako se osloniš na njih – iznevjerit će te. Djeca su im bezobrazna, a omladina devijantna! Njihovi stari neće naređivati dobro i neće odvraćati od zla! Ponositi se njima je pravo poniženje; tražiti im nešto je pravo siromaštvo. Onaj ko bude blag prema njima je zalutao, a onaj ko tada bude dobro naređivao bit će sumnjiv!
eheheheehehe ... papaka ... u kuci Vam skakutali i paradirali ... nemaju sta kazati pa da se i oni oglase ... bolje da su svi cutali ne bi se ni odrzala ... a ni mi komentirali ... ovi besposlicari iz Nvo bi uzeli lovu i prosetali da ih niko i ne vidi ... ali je cilj bio da se dignu tenzije i izazovu reakcije...
Cuj crvenih pedera i oni bi da hodaju paradom
normalno ... sta ce drugo .. narucili su kontejner kineski raznih pomagala za Ono i Dsz, i rekvizita za paradu ... dace niksa i braci u sda,sb,ns,df hdz,snsd itd..
Svaka čast SDP-u. Gledajući komentare, samo jedan zaključak je moguć. Nema nam spasa.
Vidi se da ste pravi p....čine, od Nikšića, a i Denis baca malo...jelde
Nista ljepse od suza ovih klix pacenka xD
Uredili drzavu po mjeri covjeka, gradjanina. Posto sada nemamo nikakvih problema, dosli su na red i ovi iz LGBT populacije kako se vole sebe da nazivaju. Hajmo jos i njihova prava da uredimo pa da mirno umremo i ostavimo svojoj djeci mirnu i prosperitetnu BiH. Pa pored ovolikih problema sa pravima djece sa pravima obicnih ljudi, od zaposlenja zdravstva obrazovanja, Sejdic-Finci treba sada i njima da se bakcemo. Pati sad ovo shvati.
U državi gdje se samo deklarativno zalažu za jednakost i slobode čak medvjed ima veća prava i slobode od manjinskih naroda i populacija.Ko je sledeči za stub srama?Da nisu možda Udruženja kao Av-Mau ili Filantropi ili možda turisti iz bijela svijeta?