Lagumdžija s Wollackom
0
"SDP neće pristati na ucjene"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Zlaja, uz tebe i SDP smo! Samo SDP može donijeti bolju i svjetliju budućnost našoj državi i narodu. A ovi nacionalisti, neka \"crknu\" od muke, NAROD ZNA da je SDP najbolja politička opcija! ;)
Seljaci i primitivci i jesu protiv komunista zato su ih za vrijeme SFRJ malo zapostavili, pa su ostali nerazvijeni u glavi. Ne bojte se, ovo su socijaldemokrati, dobicete puno vise paznje ovaj put. Spremite konje, ovce i plugove, saljemo vas na posao.
Bravo Zlaja, samo koalicija sa narodom, i to ovim pametnim narodom! Ne odustajte ni pedlja!
E, baš mi je drago da nacionalisti i fasisti iz svih naroda pate zbog pobjede SDP-a. Tako ce vam biti ABG, sve dok se ne opametite ili ne riknete od muke. Jadni ste sad, kukala vam majka!!!! Sad cete plesati kako SDP bude svirao ;), druge vam nema..hihihi Mislim, da ste normalni i vama bi bilo drago zbog toga. S M R T F A S I Z M U I N A C I O N A L I Z M U!!!!!!!!!
Šuplja ti glava!
SDP-e može uraditi za BiH koliko i naši klubovi u evropskim takmičenjima u fudbalu .
Nemoj me ti bolesnik voditi u bolju budučnost pa taman suha hljeba jeo .
SPISKAT ĆE NAŠIH 50.000 KM : Mujezinović i ministri otputovali na utakmicu Albanija-BiH Dok svi građani BiH opravdano kritikuju Javni servis,koji nije omogućio prijenos utakmice BiH s Albanijom u sklopu kvalifikacija za Euro 2012,raskalašeni SDA ministri su smislili da privatni posjet utakmici u petak pretvore u zvaničnu posjetu.
Smrt narodu , sloboda fasizmu :)
SDP-NAROD ZNA!
Bosnjak sam od glave do pete i apolitican ali vjerujte da mi je Dodik simpaticniji od ovog Zlatka Lagumdzije. Ovaj ce nas ukopati...
komunistima nisu ameri nikad bili sefovi ni nato pakt a ni rusi. za pocetak. a ovaj se fino raportira sefovima. samo jedna karakteristika.
Gleda Zlaja Titovu sliku na zidu i kaže Druže Tito ja ću biti premijer BiH, a iz slike se cuje glas: \"NEĆEŠ ZLATKO, DODIKA MI!!!\" :)))
Pitaj boga sta je ovaj, ali komunista nije, garantujem ti cime hoces!!!
pa da ti sad mogu do tebe, da ti ocitam bukvicu o komunistima, mali ma.jmune!!! Ako ti nisu oni dobro uradili, ko je, sko.te??? Samo sto ovaj nije vidio komuniste, ebo te on!!!