Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Te dvije pumpe su garant Hifine - veliki sdooovac i mumin koji je izmedju ostalog digao cijenu peleta skoro duplo ... hvala ti alija
Ma hifa je lopov samo takav. Nakon uvodjenja akciza gorivo trebalo poskupiti 18 pfeninga, na higinim pumpama poskupilo 30 pfeninga, a ostali 25 pfeninga.
HIFA ce Bog vratiti na unucadi. Digao cijenu peleta, sipa vodu u gorivo, ali nema pive kupiti na benzinskoj. Pravi mumin, takve IZ BIH blagoslovi i da naredbu SDA da bratu muminu u po naselja se daju gradne benzinskih. Neka je Energopetrol Brankovic unistio, da bi se HIFA uzdigao. SDA drzava
Steta. Ovo drvece i travu, ovo treba sva pocupati. Uz ovu sivu zgradu poloziti uzduzno jednu malo vecu, stanari se zale da im sunce sa zapada previse udara u dnevni boravak. U ovoj zelenoj kocki odmah iznad moze fin trzni centar. Desno, preko ceste dobro bi lego kakav rezidencijalni objekt za zdrav i ugodan zivot. U sredini centrirati benzinsku. Cestu presjeci kakvim kruznim tokom sa dva ulaza i jednim izlazom da se mozemo 20 min voziti ukrug kad se nadisemo benzinskih para.
Jedino pumpe brojčano prednjače pred džamijama
Uvijek imam problem s ovim transferzalama..ne znam ih napamet i uvijek istrazujem gdje je to zapravo
Kad bude većina,a nece nikada onda mogu nešto da zabrane. Pokušavaju da uzmu,,reket,,. Nije to strano,, SDP u,,😎
Samo nek se gradi i zapošljava :D
U Bih ako ostaneš bez goriva možeš ga gurat do sljedeće pumpe..
Hajdi ba mozete jih "reketirati" kada ovi sdOvci izgube na izborima ... treba misliti pozitivno .
Lako je crvenoj bandi po Dobrinji držat njihov “red” po njihovoj volji.Što ne idu na drugoj strani livade u Krupac ili Kijevo pa da nešto zabrane. Ipak je Dodik crven kao i oni. Nisu oni ništa bolji od SDA!
Po mogućnosti te pumpe sagradit pored vrtića ili škole,idealno bi bila i jedna kod vječne vatre i sebilja da se ne dangubi vazda...
Da biras na kojoj ces sipat gorivo, a oni tvrde da je nedostatak. Kad ce ovaj narod shvatit kako nas prave budalama i da nam tvrde nesto sto mi svojim ocima vidimo da nije istina!
Doebo se SDa sjeti GDJE SNAGA SDA ! Udri đe su najtanji ! Otanjilo nešto i sa ZAPOŠLJAVANJEM PREKO AMIRA ZUKIČA, a nigdje mu ni suđenja ??!
Super, odlicno, podrska! Samo da vas pitam gdje ste vi zadnje 4 godine? Kako izgubiste na izborima samo nestadoste u tisini... sada pred izbore pocinjete raditi ono sto je Nasa Stranka radila sve 4 posljednje godine, zato ovaj put moj glas (i moje porodice i prijatelja) ide Nasoj Stranci...