Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Komšić je rahmetlija ... nego sad zbijte redove i na svaki kriminal SDA i SBB bandita izlatite na svim televizijama. Nek narod zna !! Sin Senaida Memića kupio zemljište od 400000 maraka za 12000 eura ))))))
@The Maniac 1987 uveli antipatriotski ljiljan! Čovjek koji je prodao BiH! Hvala ti Željko! 🤮
Izdaja je kada potrosis milione na predizbornu kampanju dobijes glasove sta dobijes i onda pobjegnes u misju rupu i udobne fotelje, a ne kada ides u vlast van Republike Sarajevo i boris za drzavu koju volis. Pale su maske izdjanika i placenika koji su ubaceni da ruse BIH tako sto ce javnost zamajavati oko Sarajeva i time dici ruke od BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nikom danas u BiH nije JASNO koga SDP PREDSTAVLJA ! Nekada su to bili RADNICI, SELJACI, PENZIONERI, RANJIVE SKUPINE i svi oni koji su bili OBESPRAVLJENi, UGROŽENI ! TOGA VIŠE NEMA ! Sa samo 700 glasova na izborima onaj kupljeni PAPAK- Fahrudin Pecikoza je postao ODLUČUJUĆI FAKTOR ! NAJVEĆI PROBLEM je što tako mizeran broj od 700 građana u liku PAPKA RUŠI VLADU i skupšinsku većinu u KS !
Bila jednom jedna SDP.Dobar dio ljudi u BiH,nemože shvatiti Željko potez koji je fascinantan za BiH,što će pokazati vrijeme.Samo naprijed predsjedniče.
Hoce li komunjare ikada prestati da lazu???
Ovo sam htio ostavi na Žrljkovom odgovoru, al mi nedaju ovi nehljebi i vladi...Opet napadaju Komšića, napdaju sve patriote ove države... I ja da odgovorim, kaže da sam dostigao limit komrntara na ovoj temi, koji je inače bio 5 komentara.... Blago se vama ako mene morate limitirati 😂😂🖕
Zeljko Komsic uhvacen u lazima https://www.youtube.com/watch?v=to3r-JlVe3Q
Kakvu izdaju ba o čemu ovaj smušeni razvaljeni SDP prica. SDP je trenutno skupina jadnika bwzidejnih koji se furaju na nešto sto je davno prevazidjeno i plaču na svakog ko ne podrzava ono što se samo njima čini ok a inače je bljak..
vi ste dakle izgubili izbore i nepristojno je da uopce pricate o ulasku u vlast
gledaj fgr jugobalijandera što kmeče hebla vas vlaška šestorka
Komentari SDA-ovaca pokazuju da se radi o najpoganijem ološu u bošnjačkom narodu!
SDP mora iskoristiti sansu i izvrsiti korijenite promjene prije izbora i vratiti nadu gradjanima. Pod broj jedan, rijesiti se ovih narcisoidnih faca, kako bi na izborima mogli ocekivati bolje rezultate.
SDA ja od osnutka građanska stranka po nazivu i radu ,uvjek je kanton Sarajevo i Tuzla davali po 2 ministra druge nacionalosti.
sdp ,Naša stranka , Pravda i narod su bošnjačka stranke jer imaju preko 86 % članova Bošnjaka. Mašić postavlja ratne zločince na rukovodeća mjesta
Projvatite se posla nekog nista nikad niste uradili Samo mjaucete Najgora stranka
Eto vas je trebao gurati.... ma hajte molim vas....
Marš Komšiću klošaru
Meni nije jasno ko uopšte podržava ovaj i ovakav SDP. Gomila nepismenih idiota,kojoj je cilj ugrabiti funkcije i plate,ugurati svoje prijatelje i rodbinu na pozicije, potpuno beskorisni ovoj zemlji. Sva politika je pljuvanje po svakom ko se bori za ovu zemlju. Vaša se politika ne razlikuje od Dodikove i Čovićove. Ne daj Bože da ste jači, udružili bi se sa neprijateljima ove zemlje i to bi bio naš kraj. Sreća da ste, takvi podli i bezvrijedni minimalni.
Gasi svijetla,motaj kablove...