Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro ste se sjetili da osudite ove događaje u Jablanici, mogli ste jos cekati. Pih!
SDP ne iskjučuje koaliciju ni sa SBB. U svakom slučaju, ova verbalna podrška će u mnogome pomoći radnicima, kad ih kupi neki od SDP-ovih tajkuna.
Stečajni upravitelj Abdulaziz Mahmutović ima iskustva u vođenju stečaja i oduzimanju radničkih prava - provjerite kako je \"sahranio\" Energoinvestovu firmu ELOP na Stupu.
To su granitu napravili vaši budući koalicioni partneri - pripadnici sda, ali nema veze može im se.
Bravo SDP,opet ce se Jablanica za crvenit ako bog da, samo sa vama imamo buducnost i perspektivu. Ovo sto se desava u Jablanici su repovi sto su jos ostali od \'sda\'i\'szbih\'.Narod Jablanice se kroz humanost dokazao u drugom svj.ratu spasavajuci zajedno sa partizanima 4 000 ranjenika.Ovi se sad dokazuju sa policijom sopasavajuci frotelje i guzice lopovske.