Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fahro je najvece zlo politicke scene BIH
Zivim u Tuzli i nek ste ih jebali, pa pogledate samo ove trenutne supke iz SDP-a, pogledajte te face, Tuzla je glasala za njih jer nije imala bolju opciju, ali dajte SDP uozbiljite se, ponudite nesto konkretno, dajte mlade ljudi, manite se ovih supaka i vracanja usluga kojekakvim prdonjama, maknite ih vise, vi bi trebali biti nesto revolucionarno, neki otpor ludilo, jebale vam fotelje mater.
Potpis!
ma ne daju prići ti ljudi. nema tz rpomjena. samo nova stranka sa Hadžikadićem.
To je PDA napravila, rasturili su blok...treba SDP odjebat PDA i SBB i napraviti koaliciju - Građanski blok ( SDP, DF, NS, SzaBiH) i SDA!!! Kad nećete normalno, ne treba im dati nikako u vlast!!!
Nije se zbog SBB-a raspao hradjanski blok. Raspao se zbog toga sto su SDP SDA i DF dogovorili koaliciju jos ranije. Raspao se zbog Mahira Mesalica kojem je jedini cilj da zadovolji svoju guzicu a DF ko jebe. Zivi bili pa vidjeli ubrzo.
SDP BIH treba ozbiljnu rekonstrukciju u ljudskim resursima.. ovo sada je dno dna .. oni dobri i pametni cute da ih ne izbace po direktivi SKBIH.. Na celo covjke koji je dobio najvise glasova pa tako redom, pametni i ozbiljni ljudi.. postali su sada kme kme stranka i piput junosa i jastrebova uvukli svaki sljam,
Politicki marginalac nastavlja po ustaljenoj praksi.Scepo ljiga!
If you have integrity and are concerned about the liberty of all Bosnian citizens, then you are welcome to join the Platform for Progress. If you are bouncing on your third or forth political party, then fxck off :)
najzalosnije sto ovdje veliki dio ljudi ne vidi dalje od svig nosa
a mira li ste znat da je za sbb sda sveto alovo na papiru jebes ljude i stranku koji jedno govore a drugo rade, lafo sda im kriva za sve a cim malo otvori paks.. sda, sbb lagono uplovi
Hoće li sad promjeniti ime u BH blokić ? :-D
Tako se raspada i koalicija u sarajevskom kantonu
https://youtu.be/UC5-wmmRtlE
SBB je smece najvece Rece FahurdIN da su oni klackalica za vlast,kako vjetar puse Glume nesto,a raspali se. Svi clanovi SBB koji su na bilo kojoj funkciji,i majku bi prodali samo fotelju da bi zadrzali
SBB pao na niske grane. Samo se brukaju!
Envere budi jak i budi budan
Imam osjećaj da će za par mjeseci mali fahro tako popu...i. Ne možeš baš jebav..i svakog., a da i tebi jednom ne udje. Koalicija gradjanski blok i SDA slijedi, mada mi se ta varijanta ne svidja, čista realnost, a onda mali čovjek fahrUdin ispada iz svih šema.