Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini nacin da se ova drzava iscupa iz blata je da se porazi nacionalisticki koncept. Evo vidjeli smo da ne radi. koliko jos godina treba da se valjamo po dnu i da shvatimo da ovako ne moze. Samo kao moderna i gradjanski ustrojena drzava imamo neke sanse.
mostar je taoc i prava preslika neogovorne politke hdz-a i sda. vjecito u braku, a fol se mrze. kada treba nesto korisno uraditi jedni druge blokiraju. kada treba krasti i haraciti ovu zemlju, ponasaju se kao slozna braca
Ne treba nam ni SDA ni HDZ a ni SDP da riješe probleme Mostara. Nama treba neko pametan koji nije okaljao svoje ruke i koji će slušati svi građane Mostara i Hercegovine
a kada je sda i hdz imao interes da se nesto normalno pokrene? nikada! te stranke su firme koje sluze za pranje para, namjestanje poslova, tendera. zar neko misli da njima odgovara pravna drzava? zar neko misli da oni zele vidjeti bih u kojoj se postuje zakon? pa gdje su onda oni tu?
neka prica ko sta hoce. sdp je jedina prava drzavna stranka. multietnicka i gradjanska opcija. jedina stranka koja moze biti protuteza ovom nacionalistickom zlu. sve ostalo su lose kopije, brzoplete tvorevine nastale bez cilja a samo radi interesa. jedinio ko je uspio poraziti sda je sdp i iako su grijesili bili su bolji nego ovi danas.
dok se vi svadjate narod se ujedinjeno buni.........halllo Red Alert za vas
sda i hdz su rak rana, svi to dobro znamo. niko nije zlatan, politiku je tesko sacuvati od losih stvari. ali sda i hdz, to je zlo. prekardasili su sve.
Isto kao i SDP dok je bio na vlasti, sto se tice vaaseg dzepa, nema razlike medju vama.
bili su bolji od sda i hdz lopova i to duplo
@baton07 Jesu jesu, zato smo uzivali u blagostanju u to vrijeme. Zato smo i palili drzavne ustanove u to vrijeme itd, i to smo radili zbog blagostanja i SDP politike.
Dogovaraćete se i vi polako, kad uzmete izbore. Tamo negdje 2009.
3009.*
sda i hdz su kriminalne stranke. odgovara im da budemo gori od kameruna. to je idealna klima za njhov lopovluk. nista korisno za ovu drzavu uradili nisu