Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je dilgla Slobodu iz mrtvih...svaka im cast!!!
NASA STRANKA je davno osudila mijesanje SDA i SDP u fk sloboda. SLOBODA FUKARAMA I NIKOM VISE!
Ma razvalili su oni nas care za sva vremena. DObro ovaj Fiko veli. Kad smo bili blesavi svi do jednog pa se latili belaja i rata ...sta smo mogli i ocekivat vec da nam sad seljacine i papci dusu vade..Pa ovo je gore nego u vrijeme turske i austrijske okupacije...ne interesuje me ni Banjaluka ni Mostar ja samo vidim da ovi nasi lokalni majmuni otese sve sto se more otet...ne mozes vise ni cigle naci od njih...i kad se raja malo uzvrti oni odma okrenu galamu ...HDZ hoce Hravtsku televiziju, Dodik ne da ovo ne da ono...prokonto sam ja njiha al im niko nista ne mere...drotovi rade za njihove mafijaske racune ...koja ba drzava....
je li iko ovdje procitao clanak?! radi se o tome da je SDP postavio plakate na stadion, a ne SDA. a obje stranke su banda mafijaska u svakom slucaju.
Zpamo mu za oko,hehehe, jeb\'\'\'lo majkaru. Da je \"t\"ihicev zaklanjao bi mu sunce iza usiju,hehehehe :)
Na svakom jebenom stubu u opstini Novi Grad sarajevo SDA postavila plakate dje im nije mjesto... ciku puca kurac od toga
dosta vas je sviju!!!!!!!!!!! za vas iz SDA lopovi su u SDP!!!!!!!!! za vas iz SDP ;lopovi su u SDA....mislim dosadni ste vise sa tim ubjedjivanjem jedni drugih ko je lopov.samo nama normalnima koji nismo zaludjeni nijednom strankom gadite dan.kratko i jasno:lopovi su SVI,prestanite se vise ubjedjivat.
Admir.......ne seri matereti mora da si clan sda pa ti smeta sdp ko fol u fudbalu(nigdje veze sa vezom)????pa nije niko u tuzli sislo veslo zna se ko vodi klub i koje krimogene osobe!!!!!!!!!!i koje su partije clanovi!
Sam sam svjedok ovih gnusnih plakata SDP-a na gradskom stadionu Tusanj.Naime SDP se tako pozicionirao sa plakatima da daje utisak kao da su \"Sloboda\" i \"Stadion Tusanj\" njegovo privatno vlasnistvo.Na svu srecu nisu! SDP,VAN IZ SPORTA!
ma ovo sve je smijesno..i drazava i sve...
Vala Fiko u pravu si, drzava nam je ko muda, kada vidim onog Tihica hoce nesto da mi bude, pa i onog konja Milorada i sve ostale koji se bogate na racun jadnog naroda. Da mi je se gdje isfurat pa nek se jebu oni onda.
Ma gotovo je s Bosnom i Hercegovinom za sva vremena ja bi reko. Kad se malo razmisli i ne valja ovakva nikome. Bosnjaci ostase sami i sad se medjusobno ujedaju. Logicno je to i nemoj sad da se lafo \"patriote\" nake javljaju da kazu ne damo Bosnu...Pa dali ste je hajvani jedni onog casa kada ste pod noge bacili Jugu...sve poslije toga je suplja i ubleha....da mi je kako spicit u dijasporu da nas vise i ne gledam i ne slusam....
ovo u tuzli sto se desava pozivam cik da hitno nesto preduzme protiv sda tuzle.....ova medijska,SILEDZIJSKA,GEBELOVSKA...TORTURA OD SDA ...je prevrsila svaku mjeru!!!!!!!!od petljanja u vjeru,sport licne zivote svakog gradzanina tuzle na raznorazne nacine u zadnjih 7 dana je prevrsilo svaku mjeru....bojim se dace narodu puknut film od svega!apel cik.....da sto prije i to drasticno kazni sda tuzle!!!!!!!!!!