Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i 2010. ste tako dobili izbore na tu pricu pa onda u koaliciju saSDA.
Ne ulazeci u to kakvi su iz SDP-a al realno ne znam da li moze neko biti gori od ovih koji su trenutno na vlasti (SDA,HDZ).
ko nastavi graditi autocestu do granice sa EU ja cu glasati za njega
svi vi u SDP znate da sa Niksicem nemate sanse na izborima 2018, svi znate da ga je SDA ucjenila zatvorom za lopovluke, i da Boga moli i kada bi poslije 2018. imao isti rezultat. Stavite Denisa za sefa i dajte ljevici sansu .
JA MISLIM DA 2018 U VLASTI NEMA SDAI SDP-JER IDU U HAG -MORA NEKO ODGOVARATI ZA 1993.
Zar Damir Mašić nije TUZLAK
Nije. On je Gracanlija
Ova mi prica kao odnekud poznata? Aha, Fahrudin Radoncic, talovi, SDA drzavna mafija.
MA gledajte vi da uradite predizborni program ko što bog zapovijeda, vidite šta je bijede i nesreće posvuda , obećajte šta možete i to izvršite ako budete izabrani voljom naroda ! A ako budžetlije opet glasaju za SDA pa nek im ona to obezbjedi ili će prije budžetlije OEPT OBEBIJEDITI SAMIMA SEBI ko Pantelija testamentom ! A BAkir je ko i stranka dosad isključivo pomagao samo sebi ! Evo i predizbornog slogana: BAKIRE ODJEBI ! Pusti više praznih floskula i dimnih zavjesa !
uhljebi gori od sda balija
SAMO NE ZNAM ZAŠTO NE KOALICIJA, ŠUPCI SA ŠUPCIMA I IDU
Ma prodali bi mater za poziciju kamoli koalirali sa Baketom, a isto tako vrijedi i za njih, i to ste pokazali milion puta do sad.
PA KO ĆE SA KRIMINALCIMA IZ SDA?? NIKO VIŠE NIKAD!