Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA, SBB i HDZ su pokazale da ne zele uci u borbu protiv korupcije i kriminala jer su prije par mjeseci oborili set antikoruptivnih zakona i sada sve sto pricaju je cista demagogija i bacanje gradjanima prasine u oci
SBB-ovci ne smiju glasati za ovo jer ce onda njihov sef iz Gusinja otici u zatvor ekspresnom brzinom. Dosao sa jednom kesom u ratu a sada ima silno bogatstvo. Ako vec spominju neke krivicne prijave neka podrze ovaj zakon pa da se ispita taj kriminal ministara o kojima govore.
Kradoncicu sada noge klecaju jer mu se smijesi KPZ zenica. Mogao bi uskoro praviti drustvo svom poslovnom partneru Turkovicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo bih trebali svi podrzati kojima je stalo da se korupcija ublazi ali ako je moguce iskorijeni u nsaoj drzavi. Sad cemo vidjeti Fahrine pulene i njihovu pdorsku ovome, oni najavljuju rat korupciji,hoce li ili ne ovo podrzati.
Govore na televiziji kako su za borbu protiv korupcije a kad treba podrzati neki zakon koji ce napokon zapoceti taj rat onda izmisljaju nesto. Samo narod lazu. Pa fino pise da je zakon usaglasen sa evropskim direktivama tako da nemaju sta vise izmisljati.
Naravno, a SBB nam iz dana u dan pokazuje kako oni podržavaju korupciju i to nadasve otvreno i bez imalo ustručavanja
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Fahro suti tako ti Boga, zakon odobrila Europska komisija i jos ga pohvalila, svi znamo da tebi ovaj zakon ne ide u prilog. Ti prvi zaposljavas radnike na crno, drzis ih po 3 mjeseca na nekom probnom radu, pa fol zaposlis pa onda nikada ne platis. Podrzi zakon i bjezi iz drzave dok mozes.
ovo je davno trebalo podrzat, odbili ste ovaj prije nekoliko mjeseci sada bacate neku suplju. mozda vam je trebalo vise vremena da prebacite imovinu na rodjake i prikrijete dokaze koji bi vas unistili na sudu.
sustina - svaka ti cast za komentar 100% se slazem Uzmite avaz do sada i vidjet cete da je sve do jednu vlast Kradoncic podrzavao kad su pobjedjivali. Onda kad bi skontao da ce izgubiti okretao bi se protiv njih i podrzavao druge i uvijek tako uokolo. Znaci, ostali su nekad bili a nekad nisu bili na vlasti, dok je Kradoncic svo ovo vrijeme i nama soli pamet.
Ovo gore se odnosi na komentar korisnika sustina koji glasi : "Pa najveće zlo je, kako neko dobro reče, Kradončić, taj nema koga nije dizao u visine dok mu je odgovaralo, a onda ga olajavao, opet kad mu je odgovaralo, u principu ne valja niko ko je dosad bio, to pokazuje stanje u kakvom nalazimo, ali pomenuti se nikako ne može gledati izvan toga, baš naprotiv. Direktno je putem Avaza vršio predizborne i podizborne kampanje za one koji su mu u tom trenutku odgovarali."
Dokaz da je napad najbolja odbrana. SBB napada SDP, da se na kraju set zakona uopste i ne usvoji i tako bi se SBB spasio od svojih ucinjenih krivicnih djela. Dobra im taktika, al pravo.
Ljudi ko bude glasao protiv ovog zakona otkaciti ga na sljedecim izborima
fahro bi da se napravi zakon po kojem se nebi gonile mega korupcije kako nebi on dospio na optuznicu, njegov cilj je napraviti antikoruptivni zakon koji bi gonio samo male, npr... doktora opste prakse za izdavanje recepata ili radnike koji su ugradili manje 2 cm asvalta, slazem se i ti treba da se gone ali glavne optuznice trebaju biti velike zvjerke poput fahre koji je na posten nacin izgradio neboder, kupio avaz itd...
Al i ovaj SBB zna da kenja i da sve svaljuje na druge ne bil se oni mogli iz svega neosteceno izvuci.
Korupcija u BiH je sistemska, što znači da se nikakvim zakonima ne može suzbiti ili iskorijeniti. Jedini način je promjena sistema.
Usvajanjem ovakvih zakona gube oni koji su se obogatili na racun ovoga sto nemamo ovakve zakone, i pod hitno se ovi zakoni trebaju usvojiti, to ne zeli samo SDP, to zeli narod, zeli da docekaju da se sudi onim tajkunima koji su ovu drzavu opustosili, koji su se na racun gradjana obogatili. Oni koji ne podignu ruku za usvajanje zakona ili su kriminalci ili stite kriminalce, a samim tim stite dalji napredak kriminala i korupcije i bogacenja pojedinaca preko ledja gradjana!
ne znam zašto više stranke gube vrijeme. najbolje bi bilo da sve rukovodeće pozicije u ovoj državi mirno predaju šošonima i njihovom velikom vođi. valjda kad šošoni dođu na vlast ovom državom će med i mlijeko teći.
ovaj Ustamujic lagano ide Fahrinim stopama kriminala
Ustamujiću, i ti valjaš šuplju, optužuješ a ne podržavaš zakon, veći su ublehaš od ostalih. Podrži to i odmah pokreni postupak protiv tih što prozivaš, u suprotnom s skupa s njima u talu.
“Umjesto 30 posto od plate, da Mirza Ustamujić smrša 30 kilograma”, stoji u zahtjevu demonstranata. Obzirom da se tokom mandata od zastupničke plate udebljao 30 kilograma, narod traži da i smrša 30 kilograma kao čin štednje iz budžeta Povodom ovog zahtjeva pokušali smo kontatirati Ustamujića, no do zaključenja ovog članka on nije odgovarao na naše pozive.
SDP se zalaže za borbu protiv korupcije hahaha smiješno a kad je Komsic pokrenuo pitanje korupcije otjerali su ga, oni su dotakli dno pa više ne znaju kako da privuku narod pred izbore, laži i manipulacije više ne prolaze.
Ko god glasao za ove individue; nema ni casti ni postenja....