Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP da , ali Lagumdžija i Fahro NE
komunizam je cedo masona.Krivi smjer.
dosta je vise o tim podjelama, i pricama da ce neko razjedinit nekog, dok vi primitivci razmatrate o plemenima oni vas pljačkaju... Glasam za SDP...
@Lloyd de ba ne s.eri i ne prosipaj gluposti... SDP BiH se pokazala jedina normalna stranka u \"moru mnogih\" koje pokusavaju skupiti glasove....da SDP BiH ne valja ne bi njihovi skupovi bili onako posjecivani....narod je napokon prepoznao stranku/partiju koja odavno zagovara da se paznja posveti obicnom covjeku...njegovim osnovnim ljudskim pravima....zato....pssssssssssst kad se ne razumijes dovoljno!!!!
Crvena banda i \"nasa\" banda se bore iskljucivo za bosjacke glasove. Ako bilo koji pobijede u bilo kojoj vecinskoj srpskoj opcini, ja uzimam pristupnicu te stranke. Bilo SDP ili \"Nasa\" stranka. Njihov glavi posao je razjediniti Bosnjake i sto vise njihove glasove razvodniti, jer je opste poznato da se time pravi odlican posao za one koji zele rasturiti Bosnu. Da su crveni reketasi za Bosnu, nikad ni ne bi kadidovali kandidata za predsjednistvo BiH, barem ne u ovakvoj Bosni. Najbolje od svega mi je sto navodno crvena ljevica je za Bosnu, a svaki drugi politicki napad im je na covjeka koji najvise brani i lobira za Bosnu, sa svim njegovim vrliama i manama, dok Dodika ni ne spominju? Cudna logika crvene \"borbe\" za Bosnu, napadaj onog koji brani kako tako, ali najvise Bosnu, a onog koji napada otvoreno Bosnu i zeli Srbiju na pola Bosne, eh njega javno zovi \"Micko\"?
NEMA STA BAS JE LIJEPA OVA UMJETNO STVORENA \"POBIJEDNICKA\" ATMOSFERA OD SDP-a. STETA STO CE TE POPUSITI NA IZBORIMA, OPET.
SDP da ali bez Lagumdžije!!!
Hajde pusti se te šuplje od strane SDA i SBiH-a. Koaliciju ti ostavi dok prodju izbori pa tek onda sudi o tome ko je sa kim.
SDP je u koaliciji isključivo sa narodom... .... i Fahrom
s narodom i uz narod - sdp bih! jedina stranka koja je pokazala i dokazala da je ne zanima ni vjera ni nacija, nego čovjek - običan građanin ove zemlje koju ralje nacionalizma u obliku vladajućin nacionalističkih stranaka gutaju već 20 godina. odzvonilo im je! sdp 4ever!
SDP je kroz predizbornu kampanju pokazao zelju, pokazao je znanje, sposobnost, pokazao je sve ono najbolje, sto moze ponuditi jedna stranka... iMAJU moju punu podrsku za dolazak na vlast... Vrijeme je da skinemo vladajuce, vrijeme je da krenemo pravim putem, vrijeme je za SDP
E ovo nam treba... Stranka neka koja nece da bude u koaliciji sa nekom drugom strankom Kroz svoje predizborne skupove SDP je pokazao bliskost sa narodom, a gradovi na cijem su oni celu (Sarajevo, Tuzla, Bihac) upravo su zivi primjeri za to... SDP i narod do boljeg sutra u nasoj zemlji
Dosta je vise Harisa,alija,Dodika,Covica,Fahri.Samo SDP.U oktobru glasajmo za napredak,ovih mracnih 20 godina ostavimo na povijesno smetljiste.
Smo SDP nas može izvući iz ovog s.r.a.nj.a u koje su nas dovele vladajuće stranke ... DOSTA je bilo... vrijeme je da SDP pokaže svima da ima najbolji program a to je DRŽAVA ZA SVE NAS !!! pozdrav svim bosancima i hercegovcima
Samo sa velikom vecinom bi SDP mgao uciniti nesto. Ako se opet budu morale praviti kojekakve koalicije eto i problema... Vjerujem da ce ovaj put SDP i stvarno imati veliku vecinu glasaca (da im nece biti potrebno praviti koalicije), pa da onda i vidimo napokon sta su u stanju uraditi.