Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je SDP i srpska i hrvatska kao i bosnjacka partija zasto onda na celu SDP-a vec jednom nemoze doci srbin ili hrvat?
samo multietnicke stranke imaju perspektivu za građansku drzavu - ali ovako rasparcane ne mogu i nece postici cilj ako gauopste imaju. do sada je opozicija bila samo potpora vladajucim strankama i liderima..
KONSTITUCIJA= KUKAVCIJE JAJE, PODMETNUTO NARODU BiH... BiH, KAO I SDP JE SAMO BOSANSKOHERCEGOVACKA. I NJENOG NARODA,
Turska tacnije POturicka izmetismaska posla
Selam svoj muslimanskoj braci Allahu Uegber....A? Ala karam ove \'\'svoje\'\' Srbe i Hrvate...Lijepo sam ih upregnuo i nekas vuku kmetovi za muslimansku stvar...Najbolji mi je ovaj volina Zeljonja...S vremena na vrijema ga pustim da muce , a onda mu stavim halku na gubicu... Vas Ibn Tup Abu Lagumdzija
SDP je PUTINOVA stranka, pardon, LAGUMDZIJINA
I ove natakarim na belengiju i to nenamazanu pa da ih sve grebe.
Trebaju se boriti za BiH kao \"i Bosnajcku i Srpsku i Hrvatsku\", umjesto da se bore za Sarjevo i SDP \"i Bosnjacko i Srpsko i Hrvatsko\". A sto se tice SDA to znaci Srpska Drzavotvorna Stranka, jer Alija, Hare i Suljo su ocevi drzave RS.
SDP je muslimanska stranka , u kojoj nekolicina Hrvata i Srba glumi ikebanu i ceka na svoj red za sunecenje . Senad Komsic je to davno obavio , zato je toliko i napredovao u stranci . To je vec odavno provaljeno , pa su brze bolje ,osnovali novu\'\'multi\'\' stranku pod prozaicnim nazivom \'\'Nasa\'\'stranka... Hm,cirkus ! Pa ,sto se patite ! Iz aviona se vidi da je CAR GO ! Sve ovo odavno lici na urnebesnu komediju , ali na zalost , kraj ce biti uzasno tragican . MZ koja ovdje eksperimetise i pokusava saznati da li je moguce ozivjeti ovog mrtvaca od drzave , na zalost za taj eksperiment ,nije koristila bjele miseve nego nas !
ja sam srbin i glasao sam za SDP, mislim da je to jedina opcija uz našu stranku lijanovice i ovu novu stranku iz RS-a Demokratsku partiju pa i donekle PDP mladena ivanica, koja moze iznjeti demokratske promjene stabilizaciju i medjuljudske odnose u nosaj zemlji, naravno prioritet je zivotni standard za koga se ovi trenutnoi na vlasti u 8 godina nisu ni sjetili da poboljsaju nego naprotiv uvode poreze na sve moguce i prihode i rashode !!!
Ajde? Pa nije vise niko lud ! Ajatolah Lagumdzija...hehehe . SDP je na korak od toga da se pretvori u Hezbolah !
koliko to nebosnjaka glasa za sdp? ja ga ne znam,,cak i oni liberalni srbi koji su za suzivot i sl nikada nebi glasali za sdp,,sdp je za njih kao malo liberalnija sda
Ma nataknem ga prangiju i to na nenamazanu pa da ga grebe sve vrijeme.
Videi se kome smeta SDP nacionalistima svih boja! Ali ničija nije do zore!
Srpska stranka nije sigurno...Niko koga znam ni u ludilu ne bi glasao za njih...To mozda samo poturice tipa Komsic,Divjak i sl....