Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarilo joj u glavu sunce koje vise Bosanci ne zele...fasisticka kuja...
Ovo nasi politicari trebaju reci Kolindi i Izraelu: “Prema podacima kojima raspolaže Svjetsko središte sjećanja na holokaust, Yad Vashem u Jeruzalemu, od ukupno 37 hiljada Jevreja koji su do rata 1941 živjeli na području NDH, 30 hiljada je ubijeno”.
Ustao Medo iz sna. A gdje je Maša?
Ne razumijem hrvatski narod u Hrvatskoj zašto šuti na ovo zlo koje priziva ova žena između dvije države koje bi trebale biti najbolji susjedi toliko je zatrovana da će sve što su uradili neki na dobrim odnosima dviju zemalja ova žena upropastiti. A trebala bi znati da je 25 000 Bošnjaka koji nisu imali hrvatsko državljanstvo i to kad je hrvatski narod bio stjeran do Zagreba i Istre i od 9 000 poginulih branitelja 1 300 su Bošnjaci.
mene bi bilo stid vratit se u HR.
Vrijeme je da se bojkotuje hrvatsko more i proizvodi sve dok je ovakva politika prema BIH
Nerko trenerka,drzavnik iz Jablanice.Iskljucio vise ljudi iz SDP-a nego elektrodistribucija neplatiša!
Kolinda je na privatnom putovanju. U hrvatskim novinama niko nepiše gdje je ona, a još manje o krizi u Bosni.
Ubiše je retorikom. Šta mislite hoće li ona moći spavati hudnica ...
Da ali Kolinda je bila često u Srbiji. O tome se malo zna. Ali Srbija maršira u pravcu EU. To je ono šta boli, a ne ovo što ova skoro bivša izjavljuje.
@Termiti neće Srbija i EU prije BiH. Strategija je jasna: istovremeno pristupanje.
Hajmo sad takmičenje domaćih ko će ga bolje šuknuti glabarovićki
@Ipkis Svi ostavili cekice i kljesta da daju izjavu ....sve radnik do radnika, sve velikani radnicke klase, Dzaferovic, Izmetbegovic, zeljko , Niksic, Sepic gigant ljudski ..... kako su brzi, a da je trebalo necije dijete izfinansirati za neku bolest, nigdje nikog od ovih heroja
https://www.facebook.com/Bojkot-srbijanskih-i-hrvatskih-proizvoda-i-kompanija-1646040215614566/
Sta ti uhljebe kenjas i mjennjas teze ? ! Predsjednica Kolinda nije nicim uvrijedila niti optuzila Bosnjacki narod !Optuzila je vas politicke mrcine ,koji ovaj jadni i napaceni narod muzete i vodite u sigurnu propast !
Ne kontam zasto bi se trebalo komentarisati na kolindine izjave,osim ako nisu u pitanju kupljenje jeftinih politickih poena.Svi mi dobro znamo stanje u hrvatskoj s odlaskom stanovnistva,propaloj turistickoj sezoni,i o tome da sad slobodno na granici kazete da idete raditi u hrvatsku na crno.
@DANGUBIM A s druge strane oko stanja kod nas tome se nema sta vise ni napisati,jer su vec elaborati napisani.Bojim se da je onaj svicarac na klixu fino rekao.Ovdje je ostala samo fukara,jedino sto je pogresio je to sto je mislio na BiH samo.
https://www.facebook.com/Bojkot-Hrvatskih-proizvoda-103203137693735/
veci bi udarac zadali plavusi da niste ništa reagovali. a uveli takse za robu 100 posto i kladionice zatvorili.