Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pola drzave treba ocistiti od kriminala i korupcije
@budalakis a što samo pola? Valjda bi trebalo čitavu 😀
Biilo je jasno svakom da Alija Tabakivic nece pobijediti u Srebrenici, sto pokazuje rezultat od 70:30. SDP je izbore u Srebrenici samo iskoristila da proda Srebrenicu i ocitu izdaju. Niksic mora podnijeti ostavku, Nece sa SDA a hoce sa Dodikom u prodaju BiH i Srebrenice. Hoce SDP i Niksic izmjene ustava i davanja izborne jedinice-TRECEG ENTITETA Covicu Ocigledna izdaja.SDP u saradnji sa svjojim clanovima u Srebrenici glasali za Grujicica.Daj neopozivu OSTAVKU Niksicu i tvoji saradnici.
normalno da Niksic treba ostavku podnijeti,ovi bijednici rade za Srbe usred Srebrenice a on nista ne zna o tome.ako ne zna znaci da je neinformisan ili nesposoban da drzi tamo red,znaci kako god ostavka.SDP se svakako krije iza cetvorke,u padu je,jos se nisu sve veze prekinule sa onom varalicom Lagumdzijom,dug je put oporavka jos pred ovom partijom.
Nikšić i Predsjedništvo iskazuju nezrelost i treba zakazati Kongres jer je ovo sramotno okretanje leđa svoim članovima. Oni nisu optuženi, nije dokazana krivnja, šta je razlog njihovog isključenja. Vrh SDP krši svoj Statut kao da su iz SDA. Pa šta bi SDA trebala reći za Fadila i Osmicu i još mnogo članova iz najužeg rukovodstva, gdje su mnogi okrivljeni a protiv pojedinih i podignuta optužnica.
Bego Bektic prodana dusa kao i vecina bosnja, ne trebamo se mi ni zbog cega cuditi vecina bi mater svoju prodala za 100 maraka, jbg kvarna smo roba bili i ostali
Zna li iko odakle su ovi ljudi, jesu li iz Srebrenice?
SDP treba postaviti srbina za predsjednika SDP-a Srebrenica koji će priznati i prihvatiti genocid nad Bošnjacima Srebrenice i kandidirati ga za načelnika Srebrenice naravno ako ima takvih..
Kad skontaš da ovde više nema časti , obraza , života ...
Vidi se odmah gdje nema zastave BiH sta jos da se spomene.
BRAVO ! ISKLJUČITE GOVNA! BRAVO SDP! Tako se radi sa izdajicama !
Da je Causesku ovako otkacio Sarajlica ne bi popusio Sarajevo
Sjede zajeeno meze e bego boljeti je da si pod zemljom
Jel vidiš Nermine gdje vodis SDP ,podnesu ostavku budi moralan, ili ćeš nas uništiti do kraja
E jbg,da ga nisu uhapsili ovo bi sve proslo bez problema,Niksic bi se i dalje kleo u Bega i tako,odroooon!!!!
Ovako je SDP izdao i grad Banoviće pa i čitav TK! Ostavio ga Kukiću kriminalcu da se iživljava na poštenom svijetu a najviše na SDP-ovcima koji su se 25 godina borili po gradu samo da prežive! Stidim se stranke za koju sam glasao od rata na ovamo do ovih izbora kada sam Nikšiću,Magazinoviću,Mašiću i Čengiću rekao adio! Da se ološ Kukić nije zavadio sa SDA i sad bi nam sunce Mevlino sijalo
Seljak iz Sučeske, kao i malinara.
sad ce bego u drugi dres NP vaša staranka i slicni 👏👏👏👏
Bože moj šta ovi muslimani holliday in bošnjaci rade