Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav drzavni udar na BiH...radite vi tamo sta hocete ali u RS vise necete da udjete..barem ne a da ne budete uhapseni a onda i procesuirani pred pravosudjem srpske republike.Vreme za miran razlaz je doslo..mozemo da se oko toga dogovorimo a ako ne idemo na referendum.Kako god, RS ce uskoro biti nezavisna drzava
ja priznajem samo sud svog naroda
ne preostaje mi ništa drugo nego da pozdravim ovo sto sdp kaže, jedino tako mogu skupiti puno like-ova na ovom portalu. nermine, nisi u pravu :-)
Vrlo jednostavno se da ovo rješiti i to po više tačaka, zbog rušenja ustavno pravnog poretka, narušavnja Dejtonskog mirovnog sporazuma, nepoštivanja odluka ustavnog suda. Kada gospoda iz RS institutucija, a po nalogu VSTV-a, stupi na teritoriju FBiH uhapsiti. Koliko ovo god zvučalo kao dizanje tenzija jednom se mora prelomiti. Izdajte potjernicu makar, za vodećim ljudima iz vrha RS-a.
@ziganteli Mislim da nisi shvatio poruku, ovo se odnosi na sve koji su se oglušili na sudske odluke. Što se tiče sudij i njihovog izbora, imali su posljednjih 15 godina da se dogovore. S druge strane otvorio si nekoliko drugih pitanja koja nisu predmet mog komentara. Ti kao fizičko lice, pokušaj da se oglušiš na neku presudu bilo koje sudsje instance u mjestu prebivališta ili u mjestu počenjenja nekog krivičnog ili prekršajnog djela. Vjerovatno si nekada napravio saobraćajni prekršaj.
Morao si platiti kaznu. Ukoliko postiji ekskluzivitet u primjeni sudskih presuda onda to i tebi kao građaninu daje za pravo da se oglušiš na neku sudsku odluku. Ovo je poruka građanima, ne njima ili nama, to pravo ne poznaje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Opet ovi grobari sa zlajinim malin na celu pokušavaju ugrabiti koji politicki poen.