Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu oni sebe nazivati i prodiznilendskim ali se zna sta su zapravo.
nikad vise glas sdp-u
Prije dva mjeseca sam bi se sebi gadio za ovo što ću reći: samo Fahrudin Radončić drži do svoje rijeći, onoga što je obećao građanima. Lagumdžija a posebno Komšić moj glas više dobiti neće niti u ludilu. Gadim se sam sebi što sam ikada glasao za SDP i one gmazove što se onako smješkaju Magazinoviće, Mašiće... i slična njasra. Oni će da prave europsku BiH? Juće je dan kada je SDP, barem za mene, konačno umro. Nikad više, makar sebi ruku otkinuo.
Kad nam komsije pogodi clanak, prvi ostavljaju komentare !!!! heheh
ovo je malo kompleksniji problem psiholoske naravi.. srbi i hrvati nemaju potrebu dokazivati svoju europsku pripadnost jer je ona neupitna... s druge strane, ovi treci su malo problematicni po tom pitanju pa sami sebi prisivaju nekakve izmisljene konstrukcije tipa \"proevropski blok\" ne shvacajuci kako ispadaju smijesni u ocima pravih europljana... zasto se panicno bune protiv 3 entieta??? hrvati su im jedini izlaz u eu i svjesni su da se jedino uz hrvate koji su europljani mogu nekako prosvercati u europu...
SDP SE NAPOKON RAZOTKRIO I POKAZAO SVOJE PRAVO LICE!!!! U koaliciji sa SDA? Pa je li ijedna stranka imala više članova sa kriminalnim, privatizacijskim i čisto lopovskim potezima - Branković, Bičakčić, Terzić, cijela malverzacija BH Telecoma istotine drugih primjera. I ovaj SDP sa ovakvim SDA je naša \"proevropska\" varijanta??? Sarajevo-X poljubi me u dupe!!!!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
NAJBOLJI KOMENTAR ili KOMENTAR TJEDNA Sjajno nema sta Kada se okupljaju Hrvati i Srbi to su nacionalisti, kada se okupljaju Muslimani onda je to proeuropski blok. Evala, masala vam bilo!
Zaista je Sarejvo-x.com=SDP...vidljivo po administraciji...samo da narod zna, ko što nezna
http://www.youtube.com/watch?v=2lP2ZItHfAk
Potpuno se slazem s tobom,ali izgleda da ove nase lude glave to nekontaju
A kada ce Lagumdzija i njegova afera reket biti negativac dana ili da to ne ocekujemo?
Pricali su radije da ce radije u opoziciju nego u matematicke koalicije. SDA nas je 20 godina zezao i dosta ljudi je glasalo za SDP da ne bi gledali vise one iz SDA i oni sa njima u koaliciju. Ne mogu da vjerujem ! ! ! Razocaran sam... Bolje otici casno u opoziciju nego pod svaku cijenu u vlast.
dje ste sdp-x,sto ne objavite tekst o korupciji sdp i trazenju 2 mil maraka..chuj pozitivac dana
JOS KAD SE SJETIM ZLAJE KAKO SEBE PROZIVA WALTEROM!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FAKAT STE SMIJESNI