Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo koza nostra i ti po koju reci jbt keljemendi. A DAA NO :)
Da se Gusinjac ne predomisli Niksicu ko' za akcize!?
@krajisnik007 tako su srbi hteli biti glavni u jugi, pa završi kako zavrsi. Kad može švica sa tri različita naroda i potpuno 3 različita jezika funkcionirati i više nego dobro, što BiH ne može barem dobro. Samo nek svako ostavi onog drugog na miru uz poštovanje svakoga a ne nametati unitarizam i mirna bosna a i hercegovina.
Moje misljenje jeste da SDP moze puno vise uraditi za BiH ukoliko se udruzi sa SBB-om. SBB iako mlada stranka se pokazala zaista kao odgovorna politicka stranka. Te dvije stranke bi konacno mogle stati u kraj lopovlucima SDA i Bakira Izetbegovica.
@brriss0x Na žalost tesko je formirati vlast bez HDZ-a, kad bi 2 stranke mogle formirati vlast to bi bilo super. Takodjer nema sanse da izvise SDP i DF kao sto kazes, dosadasnjom analizom broja osvojenih glasova vidi se da u tom slucaju ne bi imali vecinu. Tako da ta prica pada u vodu i to svi znaju.
sjetimo se SDP-a u vrijeme Lagumdzije. Sve je isto, samo sto Lagumdzije nema. Zasto mislis da imaju kapacitet, kada su u SDPu i dalje kriminogeni clanovi tipa Imamovic ili Bijedic? Imaju Becirovica koji ko losa zena samo zvoca sa strane, a nista ne poduzima.
Mislim da dok se u Bosni ne ukine konstitutivnost, entiteti, kantoni, ne uvede bosanski jezik kao jedini službeni, dok svi ne budu isključivo bosanci (bez pridodavanja drugih geo/nac/etni podjela) nema napretka. Neka svako po vjeri i religiji bude šta hoće, ali nacionalna podjela je politička izmišljotina koja ništa ovoj državi dobrog nije donijela. To je moje mišljenje, a nadam se da ima i drugih koji slično misle. Poštovanje svim žrtvama! Volim te Bosno!
Oho.....sto se jaranstva nova sklapaju :)