Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UZP nema hoces neces nije ti ovo 93
Uhapsite Čovića !
Zašto pišete HNS kada je razumljivije, jednostavnije i ispravnije HDZ?
Hrvati su ugrozeni i treba im dati sve politicke funkcije u RBiH (Republika shumska i Pederacija). To ukljucuje sve opstine/opcine, javne ustanove i drzavna preduzeca. Ako ne budu zadovoljni, treba im jos 5% od svih transakcija, PDV-a, ma samo neka budu zadovoljni i neugrozeni. Bez njih smo jebani.
Opet cirkus
mozemo mi jedni drugima cestitati do sutra ako onaj drugi i treci nece dzaba sve i ne sviđa mi se to ali to je realnost koju smo potpisali u dejtonu, dali smo im mogucnost da zakoce sve zato ako ovo nece onaj drugi i treci možeš se popišati na to
Spinujte klixovci,SDA je gotova,ljevica ide sa SBB!
Sve su ovo stvari koje se svjesno guraju da se o njima raspravlja, a sve u cilju stagnacija razvoja Bosne i Hercegovine kao države. Što godine, doživljaji, događaji, iskustvo, što ove presude... sve mi daje za pravo da zaključim da Hrvatska i Srbija ne žele normalnu BiH i da nikad nisu odustali od njene podjele. Ovi čovčići i dodikčići su njihove vjerne sluge i prodane duše.
dzaferovicu, valjda se izgubis sa politicke scene u oktobru 2018. god
Spinujte klixovci,SDA je gotova,ljevica ide sa SBB!
Jedan predsjednik jedna vlada i prednost struki i pameti.Uhljebasi,nepismeni i nacionalisti STOP !!
Slazem se. Ali i ti si nepismen kaze se struci
A mislite da narod, sve i da se ukinu kantoni i entiteti, ne bi opet glasao na osnovu nacionalne pripadnosti?? Zašto mislite da bi situacija bila drugačija da je bosna unitarna, građanska država? Da se sutra ukinu sve unutarnje granice sigurno bi narod odjednom dobio neku svijest i moralna načela pa bi mu preferencije oblikovao ekonomski faktor pff kako da ne..Samo bi nam postalo još gore jer bismo imali dva nezadovoljna naroda (Srbe i Hrvate), koji bi bili nadglasani u svakom slučaju..
samo pucajte minuse klixovci.. bitno je da niko nema racionalno objasnjenje za ove "unitaristicke" zahtjeve... znamo svi da vam je cilj nadglasavanje srba i hrvata jebe se vama za napredak bih
Ne znam zasto, ali ovo mi mirse na mogucu koalicionu varijantu u 2018...
yyebo hns. Njima odgovara jedino aparthejd
BiH mora biti GRAĐANSKA država - jedan stanovnik (s pravom glasa) = 1 glas. Nema dalje u demokratiji i najbolje po BiH i narod(e) Zaštita "nacionalnih interesa" = Dom naroda u Parlamentu, posredno biranje sa striktnim definisanjem 'nacionalnog interesa', jer kladionice to nikako ne mogu biti, npr.
malo, da je barem po stoju.
Imi se slazemo kome nepase neka bude coban.
ukinite županije ako smijete.