Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna majko ko nam rukovodi vojskom BiH. Ovaj kadar kao Fahrov kadar samo odslužio podoficirku školu u Bileći 1 god. odnosno redovnu vojnu obavezu. A ovaj pop završio Bogosloviju u Rusiji ,ako je ito, a ova od metar i žilet pred rat završila vojnu školu u Zagrebu.Nisu oni jadni krivi krivi su im šefovi ,SBB.SDS i HDZ.
ovi crveni i nemaju pametnija posla
Klix zakazali ste. Dajte nam clanke o extra nacionalizmu (Dodik, Bakir, Covic, Vucic, Kitarevic) da se svadjamooo, svadjamoo, svadjamooo ooo.. 😁😁😁😁
Diže se tužba protiv Bookira zbog zloupotrebe funcije i vanintitucijnalno donošivanje odluke
A što Ivanić vanintitucijnalno posjećuje Izrael koju su UN označile režimom aparthejda i nanio BiH veliku štetu . Neznam koje kome profesor u ovom susretu. Obavezno podnijeti tužbu jer je uveliko jednostrano urušio ugled države BiH.
samo naprijed ljevica!!
sve go lopov i uhljeb , da pometu tri kvadrata za 4 godine vise bi posla napravili
(Ne)djelovanje ovo troje me mnogo manje tangira u odnosu na druga (ne)djela
...i da šaban bude preCjednik žirija zvezda granda. kad je šaban štanco zlatne ploče ovi iz žirija nisu bili ni u trećem petogodišnjem planu. ja, i da mi brena vrati plejlistu od sinoć.
hahahahaah
raspustiti OS samo nas brukaju i nista ne rade. a te milione preusmjerit u izgradnje autoputa. bar neke koristi od tih para
Zamenik ministra odbrane BiH Boris Jerinić izjavio je da ne zna šta je predsednik RS Milorad Dodik tačno mislio kada je danas najavio mogućnost da RS raskine sporazum o formiranju Oružanih snaga BiH 10 januar 2017 god.
juzni srbi i velikosrbi nece podrzati
IMATE I MOJU PODRSKU
Smjenite vi njih na ahiret...imate 100 KM od mene!