Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jeli ovo ovaj sdp sto razvalise ovolike fabrikePA SAMO DA KRENEM NABRAJATI DAMIR PRODADE SVE DOK JE BIO NA VLASTI NOLIKU FABRIKU ZICE SIKA ZORE I TA VAMA NE TREBA VJEROVATI VISE JE LIM KOSTO NA OTPADU KOD IBRE NEGO ZEMLJA OD ZICE FUJ GADOVI
@Sarajevo019 zna se ko je razvalio fabrike. SDA
Ko pita građane? Građani su kazali u oktobru koga žele na vlasti pa im tonije ispoštovano. Izborni pobjednik u KS je SDA.
Je li ovdje iko svjestan da se radi o PRIVATNOJ zemlji? Od koje se čak uzima za šetnicu? Kad oni budu pitali građane kako da grade njihove vile i apartmane onda nek se oglase idioti.
Kakvi ba građani? Ovde 90% ljudi ništa nezna ni ti se u išta razumije. Samo znaju šuplje priće i fazone ponavljat što čuju jedni od drugih.
Ebo li vam Skaka žene vaše, ako je išta valjalo u Sarajevu u zadnjem periodu on je zaslužan.
SDP i licjemeri, hoce fotelje a nece odgovornost... A opet svuda bi da zabiju nos ..
SDP, jesteli za rezervnu policiju? Zasto branite interese rs? Ko ste u stvari vi i za koga radite?