Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako koja firma pri "stabilnoj KM" i "nepromjenjivim troškovima" propada tako svoje gubitke tovare na leđa građanima. Ako ćemo pravo to je oprobani recept počev od Vodovoda, kada su dizali cijenu, pa GRASA, a onda RTV BiH i FTV i evo sada Toplana.Jasno nikom niti na kraj pameti nije da se povećaju penzije penzionerima rada, koji su PIO ulagali 40 godina, joook, nek pocrkaju sa svim ovim poskupljenjima režija.Šta rade oni u udruženju PIO ili potrošača, koga oni zastupaju ?
Kantonalna vlada se bavi reformom obrazovanja (čitaj upropaštavanja), umjesto stanjem komunalne privrede i standarda građana, jer očigledno kome god se navije da nešto proturi iste sekunde to ima izvršnu uredbu.Ovo je teška sramota da se bez javne rasprave, bez reakcija udruženja penzionera, samo proglasi poskupljenje, bez vođenja računa da mnogi nisu kadri platit ni aktualne režije.Ovako se povečava broj onih koji će prestati plaćati račune jer nemaju od čega platiti.
Nemam pojma je li poskupilo ili pojeftinilo, ali ako narod više vjeruje političarima nego digitronu neka crkne, pametnije mu je.
Vodeeeee, vodee, vode, vo...........................................................................................
joj ublehe od stranke kao i svaka. kupe polificke poene. pa jeli vas fikret music digao cjenu 2010. 33% zato sto je covjek vidio da mora ako hoce da funkcionise sistem pa je ponistio kad ga je lagumdzija nazvao. daj te argumente da ne mora doci do poskupljenja... preracunajte sve i vjerovat cemo vam da brinete o gradjanima. hajde crveni
Koliko moraš biti mentalno zaostao da kriviš SDA zbog redukcije vode u Sarajevu? Pa bolan, od 2000. godine nije šeraf zamjenjen na vodovodnoj infrastrukturi a u vlasti su bili razne druge stranke poput SDP-a!
Ovako ti u BiH ide, ovi pored SDA obično razvale sve i onda dođe SDA i mora sve to popravljati i kad SDA preuzme vlast kažu evo vidite šta oni rade a prije toga oni sve razvalili i pokrali, čast izuzetcima!
zamisli sad nalozis u kuci 😂
Puls gradjana nizak, ispituju teren i sada redom uvode poskupljenja prvo za toplane proslo bez glasa pobune na ulici sad deru takse i nastavit ce i poreze i ostalo sve dok se samo ovdje oglasavamo kao revolt. wi-fi revolucija je ravna urliku mrava, necujna i jadna.
Pa kažu nemoj loziti ćumur i drva nije to zdravo po okolinu.
A, kad bi SDP bio na vlasti, sve bi pojeftinilo. Jest, al u qurtzu!
Uz ovaj racun nam naplatite kilometrazu koliku plin pređe do naše kuće. Ako ide uzbrdo veća cijena. Hvala
jakako, sad nam je grijanje najpotrebnije da izjednaci temperaturu :D:D:D
Ima li ovaj SDP ikada kakav jasan, provodiv prijedlog da se nesto uradi? Svi mi mozemo izaci i pricati da nema vode, da je skupo grijanje, da ne valja situacija u GRAS-u. I onda kada pogledam unazad dodjem se do zakljucka da ni SDP za 4 godine kada su bili znatno snazniji u skupstinskim klupama nije napravio neke znacajne pomake naprijed. I najgore je sto ne vidim da SDP ima mlade kadrove koji bi mogli nesto pokrenuti.
ZDRVIMA... najbolje
Sdp ne trebate nam...treba nam neka nacional-kapitalisticka stranka...vas kimunjara je na vrh glave... a i ovih dzamijskih komunjara
Đeco Muhamedova... komunisti nisu ljudi koji ne vjeruju u boga...to su ateisti...komunisti su oni koji hoce da sve pripada drzavi
kakav je ovo danas spin oko grijanja ? nis ne kontam vise
Sdp baca kocku
@<!-- ahahahaa velis baca "špic u brak"
PRIKAŽI ODGOVORE (15)