Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRAMOTNO NE ŠTA BOŠNJACI U MOSTARU DOŽIVLJAVAJU OD KRIMINALNE SDA KOJA SE PREDSTAVLJA KAO NJIHOV SPASITELJ!
Sve je to isto sranye samo drugo pakovanje
PITANJE: ZAŠTO ISKLJUČIVO GLUP KOMENTAR MORA BITI TOP? P.S. OVE PETOKOLONAŠKE STRANKE AKO UREDE MOSTAR, TO ĆE BITI PO RECEPTU UZP ZLOČINACA I BOŠNJACI ĆE IZGUBITI ONO ŠTO SU PUŠKOM ODBRANILI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PA NARAVNO DA PRAVE BLOKADU,JER ZNAJU DA IDU U PROŠLOST!!!
Ono sto je bilo neophodno za ustaski HDZ i SDA je dogovoreno:budzet Mostara,akcize i kredit mmf-a...sve drugo moze a i ne mora
Samo jako
Uhljebistan sadakistan bosnjakistan to je to naprijed bez sda talibana !
A u SDP-u ogromna lista čekanja uhljeba... ima ljudi po pet-šest godina se lome u stranci za mjesto na budžetu al ga nema pošto SDP puši redovno...samo da znate šta vas čeka sa SDP-om...grčevita borba deprimiranih uhljeba koji godinama ko lešinari nadlijeću nad budžetom.
Covića je frka, kad padne sda pašće i hdz ali i snsd i sds kao nacionalističke stranke.
Dok god je narod u torovima nacionalistička bagra će vladati... Podrška Anelu Kljaki i SBBu a tako i SDPu i DFu u nastojanjima da BiH bude napokon građanska država a ne tri tora...
a SDP nema uhljeba ? ne vozi Čengić sa 20 i malo godina novog tiguana ? odakle se finansiraju stranke ? iz magičnog bunara je li ? ma dajte, ko o cemu, ravaku o postenju.
Otkud SBB sa vama u drustvu? SBB samo prelijece s jedne na drugu stranu, nikakve ideologije nemaju...
Tako je,druze Anele.. U potpunosti se slazem se sa tobom. Nemoj dozvoliti da SDA proda Bosnjake iz Hercegovine HDZ-u zarad svoji sitni šićara..
Mislite ukrušno-udruženu uljudbenu zajednicu?
Ne treba puno mudrovati,nego treba provesti odluku ustavnog suda o Mostaru. Zakoni i pravda ne mogu biti selektivni jer onda niti ima zakona niti ima pravde. Ako koji zakon nije pravedan onda ga treba mijenjati u zakonitoj proceduri.
SBB Oktobar 2018
Kada bi sutra uveli zakon da je kvalifikacija za bavljenje politikom 20 godina radnog staza u privatnom sektoru.. koliko danasnjih politicara.. ovih crvenih a i zelenih.. bi ispunilo tu kvalifikaciju?
dali bi cifra.. presla .. 5? ne? 3? neeee ;) ima li ijeeedan??? ;)))
neuzubillahi, pa svi su samo obicni neradnici koji zive na budzeeetu.. jao jao jao.. what a suprajz ;)
Bravo za SBB i Anela Kljaku. Opće poznato je da su SDA i HDZ već deset godina na bjelom kruhu u Mostaru.
kruhat? a plan sbb i ovih drugih je daaaa? oni budu na belom lebcu??
Ako realno posmatramo Mostar nece nikada biti jedinstven grad,a ako bucemo srcem imamo sansu oboliti.Tu vlada mafija koju je postavio zapad.Istom tome zapadu obraca se koalicija pa odgovor se zna..😎😎😎😎💰💰💰💰
uhljebistan, kazete.. a za koje pozicije se vi to borite? ;)
treba uvest zakon.. ako nisi 20 godina radio u privatnom sektoru.. nemas pravo da se bavis politikom
moras prvo doprinjet.. da bi na kraju glumio da nesto radis ;)