Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve treba da bude javno i transparentno kako ne bi doslo do kriminalnih radnji.
Nazalost, vec dugo godina SDA uspjeva da nam krade pare, a da to niko ne primjeti...
Oni ti dodju kao iluzionisti, pred ocima ti kradu, a ti ne vidis...
Niti jedan clan SDP-a nije ucestovao u odbrani agresije na BiH pocevsi, od cobana Lagumdzije, to kad je shvatio i Zeljko Komsic napustio je te Ruske komunjare. Danas bi da kroje zakone, prodaju drzavne resurse i pljackaju i ono malo sto nam je ostalo. Godinu ili dvije unazad htjeli su ukinuti samu rijec "sehid" , da im je uspjelo nestala bi i novcana podrska sehidskim porodicama, Nestala bi podrska djeci ciji su ocevi dali zivot za drzavu koju on danas pljacka. Zakon koji SDP predlozi ,makar on bio dobar, ja nebih prihvatio tako ni ovaj o finansiranju boraca preko jednog racuna.
Pa podli su... Zali Boze onog naroda koji njima vjeruje, nisu svjesni da bi majku svoju prodali da samo napune dzepove... Eno u vojnoj bolnici se vise ne moze lijeciti kao prije... Prvo pare, a kad uzmu pare, je.be im se za tebe, i sve to otkako je Bake svoju hanumicu stavio na poziciju Big Bossa... FUJ!
SDA, kako se predstavljaju kao borci za BIH i narod, su najveci rusitelji ove drzave i najveci krivci za ovakvu situaciju. Evo, na ovome primijeru se vidi da oni samo misle na sebe i na svoju stolicu.
Vidjeti cemo hoce li ovo kriminalcima odgovarati,koji vole da malo sebi u dzep stave.
Odlicna incijaativa... Jednostavnije je i puno transparntnije...
Odlicna incijativa, puno je lakse kotrolisati tok novca ako on ide na jedan racun, nego kad se rasparcava na desetak racuna...
Incijativa uvijek dolazi od SDP-a, protiv uvijek budu ovi iz SDA !
Pa oni nikad nisu, niti ce znati se sloziti...
toliko o "velikim zastitnicima" interesa boracke populacije, "bravo" sda
Ali naravno, svi se prave slijepi i gluhi...
Logicnije i jeste da ide preko jednog racuna,da se novac dijeli transparentnije onima kojima treba, a ne da razni mesetari nalaze u ovome.
ovo je praksa koju je davno trebalo uvesti jer na taj nacin ce se valjda sredstva ravnopravnije ispacivati odredjenim udruzenjima
Sktatite im muke i pos'o, tako i treba. I dabogda im na racun uvijek pun bio!
Pa sto i jest logicnije, tako ce se imati tacan uvid u troskove i uplate...