Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teskod a ce taj tvrdokozac dati ostavku, iako je svjestan da je to najbolje za Federaciju i njene gradjane. Da je do sada tako razmisljao, ne bi bio gdje je sada, ali eto za nadati se da ce doci sebi i da ce konacno olaksati svima nama i dati ostavku.
svi se slažemo da imamo vrlo ozbiljnu i nikad viđenu situaciju u demokratskom svijetu i parlamentarnom životu. Ona je pokazala pravo lice svih aktera i istjerala "zeca iz grmlja". Nažalost, kočničari normalizacije odnosa u FBiH čvrsto drže u rukama i mlate palicom zvanom vitalni nacionalni interes ili su u pritvoru. Najlošiji scenarij za FBiH, njene institucije i građane jeste da se ova situacija nastavi i zato režiseri ove konfuzije na sceni moraju preuzeti odgovornost za posljedice.
Rješenje krize je i da Parlament FBiH u skladu sa Ustavom povjeri potpredsjednicima FBiH izvršavanje ustavnih dužnosti predsjednika FBiH, kao i pokretanje inicijative za smjenu predsjednika Federacije BiH. To je to, potpuno se slazem sa ovim!
zavrnite mu ruku nek da ostavku :)salu na stranu izgleda da je budimir bio velika smetnja sdp i njegovoj koaliciji.mi jos cekamo dokaze protiv budimira inace bi mogli povjerovati da je uhapsen na pritisak hdz kao sto pisu mediji u okruzenju!
Logičan potez SDP-a, čak i djeci u vrtićima je jasno da je hapšenje Budimira bila predstava u režiji Lagumdžije i Šćepe jer im samo on stoji na putu. Vi što podržavate SDP kao "jedinu stranku koja se brine za narod" dabogda nastavili tonuti dok ne završite na jednoj od humanitarnih akcija skupljanja pomoći. Jebo vam Tito mater crvenu uključite više taj mozak, s razlogom ga imate....NIKO, ALI BAŠ NIKO NIJE NA STRANI NARODA....OSIM NAS SAMIH.
Predsjedništvo SDP-a je pozvalo sve ostale političke subjekte u Bosni i Hercegovini da također daju podršku nadležnim institucijama BiH, nadasve SIPA-i i Tužilaštvu BiH, kako bi se ova borba neometano nastavi.
Ljudi iz SDP-a rade pravi posao,jako bitne stvari za gradjastvo,pomazu u rijesavanju kriminala i korupcije.a sto se tice Budimira njemu treba smrtnu ili dozivotnu kaznu zbog svog ovog naroda koji je prevaren i na rubu egzistencije zbog takvih kakav je on.
Svaka cast SDP,oni se jedini brinu za ovaj jadni narod...Tacno tako ostavku,ne moze nama kriminalac poput Budimira se vratiti na funciju koju je obnasao i lagano nastaviti gdje je stao.
"Neovisno o Budimiru ili različitim opstrukcijama koje se mjesecima provode, u ovakvoj situaciji se mora učiniti sve da institucije funkcionišu i nesmetano rade na rješavanju svakodnevnih problema građana". Upravo ovo se mora sto prije uraditi i ponovo pokrenuti Federaciju sa mrtve tacke u koju smo stali zbog Budimira i njegovog kriminala.
Njegova ostavka i zatvor za SDA lopove ;)
Pa da je pametan i da mu je stalo do ove drzave i naroda, vec bi to uradio i postedio cijelu Federaciju agonije, koja je nastala zbog njegovog hapsenja.
Pa da gosp. Budimir ima imalo ljudskosti i morala u sebi on bih sam ponudio ostavku!!