Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksica ocima nisam mogao al je sinoc poentirao kod mene kada sam cuo da je zvao Doktora Silajdzica za savijet
Zvao Silajdzica, koji je oborio Aprilski paket, i ojacao traktoristu Dodika kao niko nikad. Pa nije ni cudo sto se o nama pricaju vicevi i zahebancije. Izdajnici zovu izdajnike, da se dogovore o daljim koracima u izdaji Bosne.
Srbinislamskevjere. Nemas ti pojma sta je aprilski paket donosio zato i mumljas tako. Sjeti se kako se zivjelo od 2006 2010 a sjeti kako se zivi danas. Kakve su cijene artikala bile tad a kakve danas ? Koliko je omladine islo tad za njemacku a koliko danas ? Zacepi brnjicu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast
Svi koji oponiraju ovim stavovima odakle god dolaze su neprijatelji, posebna podrska Vojinu
Ne serite nego se pripremajte za za najgore gupani bosanski.nece valjda opet bosna padat sapatom nesposobni ste da ist uradite .
Opet zaigrali sa/za SDA...!?
Ovaj Niksic dodje kao neki probisvijet s ulice da baci komentar tu i tamo, na odredjenu temu. Ko njega ozbiljno shvata? Jedino me brine sto ne znam iz kojeg budzeta on puni svoje dzepove.
Merkelici Srbi trebaju dići veliki spomenik u centru BG. U Srbiju uložila velike investicije. Još 2012. zabranila bonske ovlasti protiv Dodika, omogućila Dodiku da 2013. stavi Tegeltiju na čelo VSTV-a, ...Poslala metazuzalema Šmita za VP uz uslov da ne smije kažnjavati RS i Dodika ma šta radili.
Pa od koga braniš drzavu? Od Hrvata i Srba? Zar oni nisu dio te drzave? Pa nije BiH bošnjačka drzava, nego svih što zive u njoj. Ali 2 od 3 naroda se ne osječaju komotno, pa se upitaj jednom zašto je to tako?
Drago mi je vidit da su naše bosanske stranke ujedinjene kad je u pitanju BiH. Dok se za stranke u RS-u to ne može reći.
Jedina iole ozbiljna stranka od ovih manjih stranaka. Samo su se prodali Dini i Forti bezveze
Ako ce nas SDP braniti, neka nam je SDA na pomoci
Nikšića kad vidim odmah me prosere..
Treba zaustaviti direktivu Beograda i Zagreba
Ja levatina glaso za ove bili na vlasti šta ste uradili???????
U najvećem usponu stranke oni se međusobno poklali ko će biti sa najvećom glavom glavni i evo gospodin pobjedi
Bili vlast što ste promijenili napravili