Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam da SDP napravi programsku koaliciju sa HSPom (strankom koja je iznjedrila Antu Pavelica prije neg je osnovao svoje ustase) i SDSom (mislim da ovdje i ne treba neki komentar).
daj ne rise,mamare Ti..bili ste na vlasti vec iiiiiiiiiii..trpalo se lopatama u džepove..sta je.nestalo para,paajd opet..e,nece moci,nece moci..
Je li to Covic ostao bez podrske Hrvatske?
blesav si ako mislis da SDP nece podijeliti BiH, zato sto su bosnjaci koji se ne predstavljaju tako ccc
Pa Bosnjak, ti meni pricas kao oni sto zele podijeliti Bosnu. Zar zelis samo bosnjaci (muslimani) svoje, hrvati (katolici) svoje, srbi (pravoslavci) svoje. Meni ovo izgleda pozitivno da pokusavaju naci kompromis a ne svako da se zarovi u svoje nacionalisticke ideje...
@bošnjak ALA GA K.E.N.J.A.Š
Pro-evropsku, anti-muslimansku! NE HVALA!!!
Nažalost historija se ponavlja. I nije ovo prvi put da je Bošnjacima draže tuđe nego rođeno. Nažalost mi Bošnjaci možemo i Srbima i Hrvatima samo zavidjeti na čuvanju svojih nacionalnih interesa. A Bošnjo proda i sebe i svoje za 100 grama kahve od SDP-a. Dabogda im u grlu stala.
Upravu si. Ja sam Srbin i ne mogu da vjerujem da je stranka koja propagira propali komunizam i bratstvo i jedinstvo, na malo moderniji i perfidniji nacin, dobila najvise glasova kod Bosnjaka! Stvarno nevjerovatno!!!
Neokomunistička otpadnička klijentela. Od svih naroda u BiH još jedino ateizmom zatrovani bošnjaci njeguju smrdljive komunističke ideje.
EU!? NE, HVALA!!!