Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam, ako se ne varam, Haris je imao prosjek ocjena oko 6,8. Ako je to istina, onda stvarno ne znam kako to da je on najpodesniji za ovakve funkcije. Doduse, obicno ovako i jesu najglasniji.
taki imaju najviše samopouzdanja
Prosjek ocjena u našem obrazovnom sistemu ništa ne znači. On na primjer može biti najbolji stučnjak, ali nema afiniteta da uči na pamet stotine stranica teorije i zato ima lošiji prosjek od nekog ko to voli, a praktično ne zna ništa. Daleko od toga da branim dotičnog, samo naglašavam loš sistem ocjenjivanja u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj Zagiragic je SDAovac mrtvi.. A sve kao nije u stranci itd itd.. A cak je prije par godina bio jako jako problematican... Mislim da ga je zato i nakacio SDP... Evo kad procita ovaj clanak mozda i nauci sta prije nego pocne ismijavat i ponizavat druge...
vidi duela SDA, Naše Stranke i SDP botova... hajde jadan. A stvar je vrlo jednostavna, svako ima pravo da bude šta hoće dok time ne ugrožava pravo drugoga. Nego se vi prepucavate zbog love koju dobijate mjesečno, žalosno je da politika stoji i vas koji se tako bogato hračete po ovim portalima da je to za povratit.
Izjava Harisa i komentari ovdje pokazuju zbog cega smo na dnu i da smo tamo dosli jer smo sami sebi teg za noge. Kada treba onda "nas" treba zastititi jer smo manjina u okruzenju. U inostranstvu trazimo prava na dzamije, kulturna drustva itd. i ekonomsku pomoc tih drzava za ista. Sarajevo se predstavlja kao "centar svijeta" i multikulture i razumijevanja a ljudi bi najradije lincovali homoseksualce koji navodno nisu "pravi" Bosnjaci ni Bosanci.
Koje licemjerje!. "Metropola" nije nista bolja ni gora od Pala, Han Pijeska, Gruda itd. Daleko smo mi od "normalnog" drustva kakvim se hocemo prikazivati izvan granica BiH. "Normalne vrijednosti"? Nepotizam, laz, krada, prevara, kriminal, pronevjera, javasluk, sebicnost, koristoljublje su te nase "prabe i zdrave vrijednosti" koje dosta komentara spominje. Sve smo nesto kulturni i civilizovani a smeta nam necije neosporivo pravo na licnu slobodu i opredjeljenje.
@cevapcinica Bas me zanima kako bi doticni Haris reagovao da je neko dao izjavu da su vjernici bolesni jer vjeruju u izmisljena bica i da im treba medicinska pomoc. Gdje bi onda bila sve te konvencije koje on spominje? Generalno smo mi dosta stvari ali samo u prici. Sve u svemu nas nivo i nacin razmisljanja se ocituje u situaciji koju smo sami proizveli. Za to ne mozemo nikoga kriviti.
cim ga sdp napada mora valjati. Ovi botovi se javljaju eto samo da nesto kazu, obzirom da su sve svoje prilike propustili pa sad pljuju koga stignu
Joj crveni sta se vi javljate, 20 godina ste nas unazadili i sad kupujete nas jeftinim izlizanim saopstenjima... Jebali vas pederi..vodite ih u svoju centralu i tamo orgijajte
Na nasem jeziku se ne kaze gey populacija vec pederi. Eto vam pederi iz gey populacije da i vi nesto naucite u sdp-u :)
Interesantno je da se ni u engleskom jeziku na kaze "gey"
Harise kralju...
SDP-ovci, bruko. Upravo ste napravili paralelu između sebe i najvećeg korova i prljavštine u našem društvu, a istovremeno uzdigli Harisa kao osobu koja se bori za istinske vrijednosti, koje i jesu bit svega!!! Isto tako ste pokazali i kakvim se sve sredstvima služite da biste pokušali osporiti nečiji rad i degradirati ga. Hvala vam što više ni ne krijete ko ste i ko stoji iza vas. Vjerujte da ste ovim samo ojačali i Harisa, ali i sve nas koji ne želimo sve ovosvjetske korove i prljavštinu u svojim avlijama.
Zaista ne shvatam zasto mrizis gey populaciju.
Onda u Kandahar pa sa kozojebima sirite te svjetonazore da sve sto se vama ne svidja treba istrijebiti!
Bruka i za klix što prenosi ovu 'reakciju' SDP-a, ako se to uopće može nazvati reakcijom, a ne samo klasičnim pederskim lobijem i pokušajem ataka na ličnost ovog momka koji očito treba biti primjer svim mladim ljudima u BiH. Gledala sam ga ovih dana u nekoj tv emisiji i tad sam prvi put pomislila da ova naša država ipak ima neku perspektivu, jer je na čelu studentske organizacije jedna obrazovana osoba sa jasnim ciljevima i idejama. Bijedna nam je perspektiva sa ovakvim medijima i homoseksualcima u prvom planu. SDP ne treba ni spominjati, njih odavno nema.
@adnich Hvala sto si registrovala novi profil da nam to kazes.
@cryptic Evo reći će ti i neko sa davno registrovanog profila.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu pola saopćenja prenijeli. Ima još teksta. Čemu cenzura, klix?
Ne brukajte se, još ste niži i jadniji nego što čovjek može i pretpostaviti! Trebaju i vama pare iz fondova koji stvaraju i podržavaju širenje nastranosti? Upravo ste samo izreklamirali momka koji promovise prave vrijednosti i ne dopušta da se ovo već pogano društvo dodatno zarazi! Respect za Harisa!
Nevjerovatno koliko se GAY lobi u BiH podigao... Narode, ovo je uvertira za Paradu kurčevog ponosa. Naši bi i guzice dali za malo MMF-a. Hare naprijed! Dole LGBT!
ateizam pobjeđuje
@etludoa pazi se da ti ga ko ne metne
SDA ubacila opet vehabije u SPUS
@Wolfix zar te nije strah kad te sutra počnu bičevat jer nisi došao u džamiju?
@rayhan de ti nama pričaj kako Bošnje nisu smjele u džamije u vrijeme komunizma
PRIKAŽI ODGOVORE (5)