Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi isti ali je SDA najgora i najpokvarenija politicka opcija u Bosni i Hercegovini. SDA gdje god je svoje kadrove posijala ta kompanija ili ustanova bi jednostavno propala u vrlo kratkom roku.
Vladu Kantona i parlamentarnu većinu čine SDA, Demokratska Fronta, Narodna stranka radom za boljitak, SDU i BOSS - objesit ih treba, sve do jednoga, sramno je šta rade građanima
Pa to su zaslužili oni šalju policiju na radnike nije to lako pa će sutra na sve ostale dabogda im stalo u grlu pa ih ja udarala sa prednje strane da im dobro zabijem.
moj prijedlog je da svaki zastupnik kobajag ministar ima samo 3 puta prosjecnu platu u BiH. znaci svaki put kada se povisi prosjecna plata u BiH oni mogu sebi povecati. ovako bi barem imali motiva da promjene nesto u drzavi. mislim smijesno je da imaju primanja koja su 6 puta veca od prosjecne plate plus sto ovako sa strane ukradu.
Vidimo se 2014!!!
jadni ovaj sdp...sve se bojim da fazlija i segmedina nece jedva docekati ovu uvecanu platu ako je uopste uvecana...daj te neku izjavu u vezi grasa i haosa koji ste vi napravili...usutili ste se ko zadnje hinje i cekate...nema vam jos dugo...
Ovi kojima kao nije jasno odakle se spominje DF, treba da znaju da je Hajka Vajzović dio Komšićevog ublehaškog projekta i čini skupštinsku većinu u KS. Glasala je za Zeljkovićevu Vladu i sve njihove prljave poslove, imenovanja, smjenu Nakaša, uhljebljenje Sebije i sve ostalo. Takođe je glasala za potezanje "vitalnog nacionalnog interesa" u slučaju smjene SDA-ovih ministara na federalnom nivou. Mislim FUJ!
samo mi nije jasno, ako su to uradili da izjednače plate u kantonu i federaciji, što nisu spustili plate u federaciji pa da se ostvare neke uštede :D
SDP je mora Bosnjaka,uzeli bi i Bogu veceru a ovdi su protiv povecanja plata, samo zato da budu kontra drugima,daj Boze da sa ovom koalicijom izade na dobro i da ih narod izbaci iz politike u miru...
KLIX: Mozete li mi samo objasniti kako je Demokratska Fronta u Vladi i Parlamentarnoj Skupstini? Ta stranka je u nedelju osnovana. Ocigledno VAs neko placa da pise takve nebuloze.
I opet ostaje na tome, jadno, par komentara, i bilo pa proslo a stoka radi sta hoce a mi im placamo, svaka cast politicarima sto mogu! Kakvi smo i treba ovako.
pod hitno ukinuti kantone, kantonalne vlade, ministre, ministrice, pomocnike, administraciju. uvesti olaksice privatnom sektoru, poticaje za zaposljavanje novih lica, rasteretiti nas suvisnih drzavnih nameta, izmisljenih poreza, kojekakvih drzavnih agencija, provizija, naknada... kako iko normalan da opstane u ovoj zemlji? i kad zelis da privredjujes, skontas na kraju da sve sto postignes, sto zaradis, das ovoj bagri da oni sebi mogu povecati plate za svoj nerad. sve se svodi na to. dok neko ne napravi revoluciju u ovoj zemlji, ne pohapsi sve kriminalce koji sjede u drzavnom vrhu, nece nam svanuti!
Ovi iz SDP-a nastupaju logikom: "Vjeruj nama, ne vjeruj svojim očima i ušima". Bar ako je tačno ono što su agencije prenijele, u Skupštini KS je izvršeno usaglašavanje primanja profesionalnih zastupnika sa zakonom, dok je volonterima naknada smanjena za oko 300 KM. Ako se zaista toliko brinu za finansijsku stabilnost kantona (koja bi usljed potencijalnih tužbi bila ugrožena), onda neka nalože svim svojim zastupnicima da odustanu od profesionalnog obavljanja zastupničke funkcije. U drugim strankama ima i poneki volonter, dok su u SDP-u svi "profesionalci".
Zlaja poceo kao i Alija birvaktile ... sta ujutro smisli, popodne se predomisli !
Živio SDP, otkad ja govorim.
Da prostis... svi su oni isti... ;)
Pa da mogu sebi bi plate povecali za hiljadu dvije, i sutra bi krivili sve ostale politicke stranke za propast u drzavi.. Kako vas nije stid... Bolje bi bilo da te pare podjelite sirotinji kojoj 10 maraka izgleda kao milion...
Hoce li se ikad ukinuti ove stranke...svako na svoju stranu vuce i grabi "zlatnom kasikom" po drzavnom budzetu...