Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i? sta sad? Mozete ga poflautati Dodiku i to je to
Sve žalbe za raspad BiH slati Zlaji na email. :)
RS je genocidna tvorevina i to je NEPOBITNA CINJENICA koja nije planirana 92 god ali je igrom slucaja nastala u dejtonu,DODIK je fasista i to je nepobitna cinjenica protiv koje nema argumenta jer mu je u cilju da huska serbadiju i shokce protiv bosnjackog naroda
- Činjenica je da Hrvati i Srbi u BiH nikada nisu bili veći \"prijatelji\". U Hercegovini srpska popularnost ne jenjava, a Milorad Dodik je mnogim ovdje postao idol! Vaš komentar? Srpska popularnost u Hercegovini ne traje od vremena Milorada Dodika i Dragana Čovića, jer su njezine temelje još 1992 čvrsto udarili Mate Boban i Gojko Šušak koji su, skupa sa Tuđmanom, govorili da sa Srbima u BiH više nema otvorenih pitanja, da bi zatim tu svoju \"vizionarsku\" prosrpsku politiku konkretizovali izazivanjem sukoba sa Bošnjacima, zbog čega su najvišu cijenu platili srednjobosanski Hrvati. Posljedica toga je i sporazum u Grazu, više nego česti kontakti na relaciji Grude-Pale, isporuke velikih količina nafte za srpsku vojsku i sa tim povezan šverc i kriminal, vrlo česti dolasci delegacija bosanskih Srba na Pantovčak itd. To da je Hrvatima u Hercegovini jedan bahati, nekulturni, neobrazovani i u kriminal ogrezli čovjek poput Dodika postao idol, govori više o njima samima nego o Dodiku.
Dugo je poznato da Doris Pak, Lajčak, Sorensen, Papmalone i drugi radi u korist Dodika i komanije. Ne čude ove Pakove izjave jer oni svi žele da pomognu RS i Dodiku i Tadiću da se razdvoji Federacija od RS pa da onda kažu:\" Eto mi vama pomogosmo oko RS, vi nama oko Kosova\". Uostalom, Evo vam dokaza da Evropskoj uniji, optužbama na račun Federacije, nije stalo do cijelisti Bosne i Hercegovine. Njima se priklonula i Francuska, Njemačka, Italija i još neke zemlje koje su za razdvajanje, a uz pomoć Rusije koja huška sve svoje saveznike, pokušavaju zajedno da optuže borce za slobodu. Napokon treba da budemo i SDP i SDA i SBB i sve druge stranke jedinstveni, da svakodnevnim pismima predsjednicima država svijeta i Amerike posebno, ukazuju na glavne probleme. Ukoliko bi OHR otišao, ovdje bi zavladao pakao, a to hoće EU jer želi da ima nekog u žiži i da pokazuje kako se navodno ona brine za sve, a ustvari laže. I PIK će pokazati da je EU protiv BiH a za Dodika. Crno nam se piše...
\'\'Misli Bosnjo zla mu mati, da ce Srpskom vojevatii,, ali ce se prevariti, Srpsku nece ni viditi, u Srbina tvrda vjera, Poturice sve istjera.\'\'
Jos ce biti da smo mi musl.im.ani bili antifasisti a ne hrvats.ko. cvijece ko je klalo srpsku nejac u ww2.
Realista ja tebe svatam potpuno,nisam ljut na tebe vec mi te je zao,ocito si imao tesko djetinjstvo,zato si sad frustriran i neznas sta bi od sebe pa si odlucio biti internet junak.Bravo,ponosni smo na tebe.
E moji sdp-ovci, pa sta vas iznenadjuju ovakve izjave bjelosvjetskih licemjera, pogotovo ove pack koja nema svoje dostojanstvo i svoje jasno misljenje vec se mjenja od situacije do situacije, i zbog cega vas iznenadjuju ovakve izjave kad i sami znate da oni od 90-tih rade protiv Bosne i Bosnjaka, uvijek ista stvar, napocetku malo kritikuju genocidni narod da bi se kasnije stavili u njihovu sluzbu i radili kako genocidasima odgovara, a ova ista pack i slicni njoj su projektanti genocida a genocidni narod sproveo njihov projekat u djelo, mene bi licno iznenadilo da se pack drzi neke svoje izjave do kraja, ili da nesto preduzmu po pitanju napredka BiH, a uspjeli su od Bosne napraviti nefunkcionalnu drzavu i da ta drzava bude talac genocidnog naroda i genocidne tvorevine tzv:\"rs\".
Bosnjaci nemaju stida, nikad im dosta hebocida, vjecno bi da vise na Srpskoj kiti, qurca gladni-nikada siti .
Dobro je da vi necete da dominirate nad hrvatima odnosno srbima. Protjeraliste jedni druge :) sto je sigurno sigurno.
PUT ZA EVROPU, Federaciji nije lak, to je potvrdila Doris Pak. Zato nek Srpska nastavi put, Federaciji ostaje trokut zut, ili nek \' je Turska stavi pod svoj skut, Bosnjaci moji uceravam Doriska hurac krut.
MALO LUPETA DEFINITIVNO NE VLADA NIJE MI NI INTERESANTNA A KO JE U STVARI ONA?
ah sto su chete i usthashe navalile odozgo,vise od svih na ovom forumu provode i jedva cekaju da komentarisu
EU je imperija koja se raspada, mora se nastaviti siriti poput kancera,ako stane onda prestaje da postoji. Uskoro ce Doris da dodje sa puskom da nas sve natjera u EU, vise treba njima EU nego nama.Nesire oni EU zbog nas.
neka ova Doris nastavi muckat kolu ima da izazove novi rat al ovaj put se nece zavrsit dok ne izgube cete nista nemam protiv normalnih srba