Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đenerale Ratko Ljubim te u bradu Živio sam na selu Sad živim u Gradu
Bildt Lajcak Sorensen tri glavan rusitelja drzave Bosne i Hercegovine koje je svaki put EU-a postavila.! SVAKA CAST SDP-u..nek ste im rekli ko sta radi i misli.! Lajcak zbori ono sto mu ta EU-a daje ko zadatak.
pederi obicni ovi iz sdp-a,prodaju maglu kao promjenu
\'Tu se tolerira fažizam\'. Dragi nepismenjaci iz SDP-a i SDP-x u Njemačkoj nakon rata mnogi SS-ovci su našli mjesto u državnim službama, vojnici u novoj vojsci, obavještajci Gahlenovoj obavještajnoj službi ali ipak nakon 15 godina to je bila ponovo bogata zemlja. Ova mahala uvijek može reći da je neko drugi kriv. Jer dok Muslići nisu pod protektoratom niš od toga. oni moraju imati gospodara. Možda da sad dođe Japanac pa da Muslići postanu ŠINTOISTI po novom okupatoru.
ko je sada lajcek?jedan mali saraf u evropskom mehanizmu.on ne gradi niti rusi nego partije u bih da je SDP ostao partija principa bio bi u opoziciji .jer ako se sloze sa HDZ znaci dasu isti bih niko ne rusi nego je niko ne gradi. iste suplje price partija jer niko nista ne radi da popravi stanje jer njima bolja bih ne treba.od rata se smjenjuju ili su u vlasti isti igraci.nazalost narod ima izbor loseg ili losijeg.lijepo bi bilo kada bi obican narod prestao da negativno govori o srbima,hrvatima ,bosnjacima nego o losim srbima losim hrvatima i losim bosnjacima
Kakvih bolesnika ovde ima... ti EU, ako smo mi Srbi toliki monstrumi, onda budi srecan sto smo u posebnom entitetu. Sa takvima da budemo u jednoj drzavi... ccccc... Free Srpska!
sarajevo x je C.E.T.N.I.K.COM.
SDP = SDS/SNSD
Slabo vi omladino kontate ovu politiku, jer prvo je krivo protumačeno ono što je Lajčak rekao, a onda i to da je SDP trebao da se suprostavi Lajčaku radi BiH.Ništa to nije tačno. SDP se suprostavio jer je Lajčak njih načepio da ukoliko ne iskažu svoju koperativnost u pegovorima oko uspostave vlasti na državnom nivou i ukoliko budu kočili i dalje BiH će doći u poziciju da bude kao Gruzija i tamo one zemlje... To je rečeno, a ne to što bi ovi htjeli pa izokreču da je Lajčak protiv BiH, a ne protiv njihove politike i tvrdoglavog i nedokaznog šefa Zlaje...
Tambura sine, nema ni 8 sati a ti vec nadrogiran. Pa zar se nismo dogovorii, dat neces raditi prije 12?
Vi iz sdp jedite govn....
dok postoji SDP I komšić fašizam neće biti pobijeđen
a izjavu zukana heleza o logoru u bugojnu ne kritiziraju
Do prije STO godina nije bilo razlike medju gradjanima BiH-e, dok ne stigose servo-serbi, za ideologiju velokosrbizma i SERBO-BARRBARIJE...!!! Serbo-fasizam je CANCER Evrope, civlizacije i covjecanstva...!!!
Sto je neki serbin genocidas svuda za minutu postavio dislike na moje komentare, hahahahahahaha stavljaj koliko hoces, ISTINA JE JEDNA I JEDINA hahahaha...!!!
Bosna Makedonija Albanija Tri jedine i najstarije nacije u Evropi...!!! Ostale su SVE izmisljene poslije Berlinskog kongresa u devetnaestom vijeku...!!!
ti si jedan obicni konj !!!