Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek' nam vrate Elvisa, Haseta, Bruce Lee-a A evo im silikoni, atomska i CIA
VOLJELI IH ILI MRZILI SDA POBJEĐUJE. A EVO I ZAŠTO-DOK VI VRIJEME PROVODITE NA NETU ŽALEĆI SE KAKO NIKO NIJE DOBAR, NANE I DEDE IDU GLASATI.NJIMA JE DOVOLJNO DA ZNAJU TRI SLOVA- SDA.
Znaju drug i nane i dede da je SDA veliko zlo,medjutim nije im se jednostavno suprotstaviti Islamskoj Zajednici koja je 25 godina u koaliciji sa SDA,tu je kvaka kako zajedno sludjuju polupismeni narod
Idi Fadile na bijelji hljeb . Ne dozvoli da te olajavaju okolo.
Ode Fadil u "armonicare"
Neka nama faraona Radoncica u vlasti, to nam je vise nego dovoljno. Da nam ima ko postavljati ambasadore kao da je pijaca (a gradjanima prosipati pricu o postojanju talova, nepotizma i kriminala).
Građani traže da političari rade na stvaranju uvjeta za utemeljenje Republiku za Bosance.
Mojne
ne završi komentar. Mojne Fadila dirat taman ga agenda krenula
Kazu imamo izgubljenu godinu...iza vasih koalicija sa lijanovicem i budimirom imali smo izgubljene 4...od niksica goreg nije bilo
Kako ovaj u sredini inteligentno izgleda. Ne budem lijen i obavim Google pretrage, kad ono premijer :-))) I fakultet je zavrsio. Kaze Google da je bio ukljucen u nekoliko projekata prije nego sto ga je vodstvo SDA izabralo za premijera vlade Federacije.
Svaki njegov projekat je završio zatvaranjem preduzeća. Izuzetno pošten, stručan, poslušan i radišan SDA kadar!
SDA je najnesposobnija stranka koja vlada na ovim prostorima.....Bosnjak sam , ali sposobniji je Dodik i SNSD-, i HDZ, jer ostvaruju svoje ciljeve.....
Lahko je Dodiku voditi državne funkcije kad iza stoji jaka država.
Fadil se drogira!
Ljepilo je jeftinije.. dilfa je stipsa..
Šta su DF i SDP 2014. i 2010. uopšte htjeli sa SDA ? Mogli su ostati časna opozicija i naredne izbore bi imali neke šanse i kredibiliteta ... nego, nanjušili malo vlasti na početku i bez ikakvih problema se upustili u koaliciju sa SDA, pa poslije nešto kukaju ... SDA je na ovaj način uništila skoro sve stranke koje su ušle u koaliciju s njima. SBiH, SDP, DF. Da li će ikad biti nekakve opozicije u ovoj državi?
Ma ponjamke se i na ovakvu vlast i na ovakvu opoziciju
Seljoberi.
A vidi fadila! On je ziv? Vidim da ge nema odavno na kliksu
Eto neka ste vi ozbiljni. Komunjarski klaunčići. Samo trabunjate, a na djelu ne možete Fadilu ni posoliti.
Ma kreten, gledaj ga kakav je. Kakav s vana takav i unutra smrad.