Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bih da zavlada stranka koja nema nacionalni predznak jer BiH cine 3 naroda a ne jedan.
Vala dosta nam je vise nacionalizma jer sve vise i vise tonemo zbog njega
Kada bi nacionalne stranke prestale sijati mrznju izmedju naroda i kad bi se mi udruzili, bili bi jaci od sve i jedne zemlje na Balkanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na stranu sve ali stoji da su oni mozda jedina stranka koja ima sjediste u Federaciji a da radi u svim dijelovima zemlje, za razliku od drugih stranaka koje se obracaju iskljucivo povratnicima
Dobro si ovo rekao, slazem se!
Zato i jedini mogu ujediniti zemlju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi kao sto su Bakir Hadziomerovic na ovakvim izborima van BiH uvijk pobijede, jer je lik dokazani borac protiv korupcije, istaknuti ljevicar, samouvjeren. Plus je prava alternativa i sekularista! Nismo mi ko narod vrijedni ovakvog covjeka
postaviti jednog novinara, pjevača kao kandidata za predsjedništvo BiH je sprdnja sa ovim narodom
ja mislim da je ovo nesto najbolje sto se moglo desiti. lik je najobrazovaniji i najnormalniji medju svima njima. bilo bi nam najbolje da on pobijedi
To je ona razlika izmedju vas i drugih, vidljivi rezultati, a ko ne zeli da vidi tom se niti moze pomoci, niti uraditi bilo sta da shvati razliku.
Jedino zajedno i mozemo nesto uraditi, ako svako vuce na svoju stranu nista se pozitivno ne moze ocekivati.
Majmuni ko vam vise vjeruje!?
LOPOVI!! REKETASI!!! ALKOHOLICARI!!!!
Po dosad vidjenom samo ce te je razujediniti i rasparcati.
Pa nece valjda ujedinjavai SDA i HDZ
Naprijed Bakireeeeeeeeeeeeee! Pravi predsjednik
jedva cekam da nam Zlatko, Niksic, Hadzic, Becirovic i ostala do bola pokvarena crveno-kmerska bratija sjasu s vrata.. nit se moze trpit, nit slusat..
Sa ovim uhljupima nema hajra! potrošeni ste kao lažovi, prevaranti, reketaši i sve ostalo. Sikter u " konstruktivnu" opoziciju, a onda tužilaštva, sudovi, glavobolje i nesanice. Da vidite kako je raji na meraji.!
SDP je jedina multietnicka stranka koja zagovara interese svih naroda i nacija u Bosni i Hercegovini. Upravo zbog toga cu svoj glas dati SDP-u.
Gledao sam Bakira Hadžiomerovića u Teleringu, samo što Mato Đaković još mezu i flašu rakije nije stavio pred njih, ako su kolege i jarani tako neka se kod kuće ponašaju a ne da Bakira totalno neprofesionalno prikazuje običnom glasaču kako će Hadžiomerović svakom čovjeku bit pristupačan i moći će bacit pokoju jaransku s njim.