Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi su bolji od SDA bagre pa i ovi crveni
SDP treba zvati amerikance da se SDA zabrani. Dokle više da slušam ovo prenemaganje. Stranka je bila fašitičle opredjeljenja u drugom svjetskom ratu a sada podržava islamski terorizma. http://edition.cnn.com/2016/01/08/us/philadelphia-police-officer-shot/
Ali kakvi ste kog BOLJISTE OD SDA, neprijatelja svog vlastitog naroda.
Kako SDP paartija gleda na, dok si bio na funkciji, uhljebljenje tvoga brata i masu postupaka nedoličnih političkoj figuri' SDP, SDA I SVE OSTALE STRANE RADE PROTIV NARODA!
nestanite molim te vise kao stranka ugasite se molim vas da neko normala povede taj socijalno demokratski proces
Da ga neće možda oni narandžasti povesti?
evo i kmerića, majstora obmane
Ja kad se osjećam glupo samo otvorim vijesti vezane za SDP na Klixu, čitam komentare ovih SDA botova i odmah mi bude lakše jer vidim šta sve vagina može izbaciti.
a sdp botovi i njihova kampanja. cak i pamflet ahahah. oni su ipak doveli to na nase prostore.
@brko. E moj jarane, ti "sdp botovi" su ljudi koji iznose svoje mišljenje uz argumentovane činjenice, dok ovi SDA-ovci samo znaju napisati "Šta vi imate kome pričati?" i "Komunisti lopovi!". Vjerovatno im i ne treba tastatura, samo kopiraju ova dva komentara i spamaju sa njima.
SVI STE VI ISTI A MI SMO SVI LJIGAVI, DA NISMO VI SE NEBI TAKO PONASALI.
😁😁😁😁😛😛😛😛 gdje ti je buraz nikša. pa kako te nije sramota, ti držiš nekom lekcije iz morala??? 😛😛
Pa nece tvoj usrani Kakir drzat valjda
Zamisli da Bakir drzi lekcije Morala, pa Smak svijeta bi nasto
Đe ti je brat Nermine ? Kako je on ? Šuti Nermine, znamo vas ...
Aferim
Ti suti , kako te nije sramota brata si za direktora sravio , Lipovaca iz penzije oca vratio da bude direktor distribucije. Vi ste gdje vam je i mjesto, jos da vam sefa Zlatka osude za sve sto je pokro i to je pravda.
a sta uradi lagumdzija i ti nista