Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odmah ih sve iz pozorista u kp dom uputiti.
Umrijeti ce i oni ko i Huso od raka pluca sto su indijaci podkupili par ljudi da filtere ne stave, SDA je unistila bosnjake gore nego srbsko hrvatska agresija
Umro je i fala mu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo naprijed, sda. sa 140 000 na 105 000 stanovnika za samo dvadeset godina. toliko ste efikasni u etničkom čišćenju da vam srbi uopšte ne trebaju.
Očistili su teroristi i Sarajevo. 400.000 stanovnika bivšeg Sarajeva, od čega preko 200.000 Muslimana sada su Bosanci u inostranstvu.
Jel ko ostao u SBB-u ili su svi presli u SDA. Kriminalna grupo laznih patriota, clanova Minhenske brigade i lopova do sada nevidjenih u zemlji.
zenica = chernobyl
Sve goli smrad do smrada...
26.god. pakla
govna;obraza nemaju
Gledaj seljačina i kockastih glooova!!
...mali smo mi narodi za ovoliko "vizionara"...
hoće li biti novi asvalt?
Nastavit ćemo sa istom vizijom pljacka, otimanje, laganje, petljanje, foliranje i sl. naroda...
26 CRNIH GODINA I NASTAVLJAJU GDJE SU STALI.
@Gazda crne il bjele, one su za za buducnost Jedne nam jedine mnogo bitne, gdje ce buduce generacije da sude a ne ti, gdje ce se buduce genracije ponostiti ucinjenim.
@Gazda crne il bjele, one su za za buducnost Jedne nam jedine mnogo bitne, gdje ce buduce generacije da sude a ne ti, gdje ce se buduce genracije ponostiti ucinjenim.
Bosanci i Romi vam se smiju, jer ste od Muslimana postali Teroristi.
Čitam jučer o nani iz Srebrenice, ubili joj muškinje kaže i još živi u kolektivnom smještaju u Tuzli a nije dobila ništa da bi kuću obnovila, čitam danas na nekom od portala ispovijed momka koji je prezivio kao dijete strahote Srebreničke kolone u kojoj je izgubio oca i amidže, nekim čudom prezivio a majka mu umrla u 41 godini tako da živi sam sa sestrom u Ilijašu bez posla i pitam se KOJIM PRAVOM OVA SDA UHLJEBARSKA GOVNA STAVLJAJU CVIJET SREBRENICE NA ZELENE ŠALOVE ???VI NAS UBIJATE u MIRU
i opet ce ti iz kolektivnih centara glasati za SDA...pametnom dosta
Ne docekali 27.rodjendan inshallah..
Ovi se poustovječuju s državom, zato nam i jest ovako jebeno ... Glasajte opet za njih i odosmo u finu pizdu materinu za vijeke vjwkova ... ? ! ?