Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj koji je dao gradjevinsku dozvoli i pod kojim uticajem treba bit. prvi na kaznjavanju Zatim treba da se kaznjavaju svi oni, koji nisu uklonili nelegalno postavljeni kriz i uzeti pausalnu sumu za svaki dan stajanja togn elegalno postavljenog kriza. postavljenog kriza.Nema isprike da Grad Stolac nije zaduzen za otklananje.
Zaustaviti gradnju Pelješkog mosta.... Tražimo.... Ma, šta tražite? Sadaku? Izvolite tražite nešto u selendri tipa Zavidovići ,Banovići, Sarajevo, Konjic, šta tražite uj Hrvatskim gradovima Stolac ili Mostar? Završit ćete ko jadni Kaplan.
jadni kulturno historijski spomenici dje se ovakvi za njih sikiraju...
idu izbori pojacaj nacionalizam na 6 icu , a najgore sto se ovaj prosti narod jos i pali na ovakve gluposti
Da se slucajno mozda ne blize izbori? Vrijeme za grupiranje ovaca u torove, cekamo Kaplana borca sa ljudska prava da iskoci iz prve pastete
@Pablo_Escobar U bosanskom jeziku ima dobra riječ, BAŠKA. Baška što je sda takva kakva je ovo što traže svi trebaju podržati, baška što je Kaplan takav kakav je prošli lokalni izbori su pokradeni u Stocu od hdz. Trebali bi svi gledati šta se govori a ne tko govori
@Pablo_Escobar nije sve u izborima nego hdz skrnavi Stolac pročitaj text
Sdpu su vaznije ulice u Sarajevu nego ovo?
da mi je biti svemogući samo jedan dan.🙄
SDA, skrnavljuje državu već nekoliko desetljeća...