Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi kad bi priznali genocid, mi bi rekli da nije bio. Kad bi mi rekli da je Mladic heroj, Srbi bi rekli nije yebo vas on eno ga u zatvoru. Znam ja nas, yebo nas.
Samo ovo MI zamijeni sa SDA i komentar ti je na mjestu. Vidis da se igraju sa nama, a mi samo blejimo i klimamo glavama.
Ma SDA bagra
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zahiragic maloprije objasnjava da skupstine kantona ne trebaju da donose rezolucije a SDA objasnjava da su oni imali "bolju" rezoluciju i da zato ovu nisu podrzali.
Mamicu vam vasu uhljebsku.
sda su grobari bosne, rasturit ce je ko staru kantu samo da bi imali svoj terirorij, i za svoj nakot
Majmuni, ko fola patriote a muljaju kao Dodik
SDA Goražda negira genocid . Centrala iz Sarajeva treba ih sve iskljućiti iz stranke i distancirati se od ovih izdajnika vlastitog naroda . U ovim pitanjima se netrebaju gledati boje neka predlaže ko hoće svaki bošnjak ima da usvoji sveti zavjet. Sramota za sda.
...smrljavila NiP-ovka nesto na brzinu samo da ispadne kako je ona to predlozila jer je cula da ovi vec rade na tome pa da ih preduhitri...nije njoj bitno sto ce to biti nepotpuno i lose uradjeno...bitno je odmah izbaciti vijest na Klixu kako je SDA protiv negiranja genocida.
SDA familija. Laz,laz,laz i samo laz.
Sunce ti poljubim ovi imaju vremena da se bave državnim pitanjima.
znate onu pop kad ima masla i guzicu maze tako i ovi uhljebi usvajaju i glasaju ne glasaju za nesto o cemu se uopste ne pitaju
Šta očekivati kad su SDA i SNSD koalicioni partneri u Srebrenici i na nivou BiH?!🤔
Pametnjakovici
sda vanago..
Ovo nije tema za skupljanje političkih poena i nije vam ovo nikakvo opravdanje, ali vi bi sebi sve zasluge a koliko puta ste spasili i SNSD i HDZ kad se glasalo i preglasavalo uvijek ste uz njih, manite se jeftine priče pročitani ste
Ovo je ludost iza ovoga stoji srbi imaju zlocince, a mi ipak nemamo ni jednoga ili tako nesto? Ako je to trik da zarad par "nasih" zlikovaca dovodite ovaj super zakon u pitanje onda ste vi bolesni do bola. Kazem ako!? Ili neki ulica ili ni sam ne znam.
"Dok su ovakav prijedlog podržali zastupnici srpske nacionalnosti, uključujući i one koji se izjašnjavaju kao Srbi.. Ova rečenica najbolje otkriva muslimansku takiju, čitaj Srbi i muslimani koji se zbog koristi izjašnjavaju kao Srbi.