Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vide da si zadovoljan sa opstinom centar ....
Reci narodu istinu gdje su pare ........boga oca ste pokrali ☝️
Zamolio bih "gospodu" iz SDA da ne govore u ima Hrvata već u svoje lično ime. Hvala. SF SN
Dejton je ubleha napravljena za duboke podjele naroda u BiH u cilju profitiranja pojedinaca iz BiH, te pojedinih stranaca. Entiteti su zlo. Samo je jedna država BiH. Velikim hrvatima se ne sviđa - marš u hrvatsku. Velikim troprstim se ne sviđa - marš u srbiju. Svi ste Bosanci i Hercegovci i drugačija definicija je SAMO zbog nacionalnih podjela i masivnog profita stranaca i domaćih izdajnika.
kako je ovaj Djaferovic brz sad je Briselu sad je u Sarajevu. nema dje ga nema. bravo majstore
Pa ni Alija, kasnije Bakir niti kompletna SDA nikada nije govorila istinu do kraja ( istočna Bosna, Bijeljina, Zvornik, Višegradm Foča, Bileća, Gacko, Trebinje, Srebrenica, Haški sud obnova postupka, Dejtonski sporazum, podjela na Entitete, ime RS..ima toga... da ne spominjem vreće, skupljanje donacija, pretapanje zlata, trezor, kolanje love za vojne potrebe...
PIC je obično sranje, samo beru lovu i drže zamrznuto stanje. Nema tu napretka.
Diplomatija, mada su trebali javno reći da jedni drugima pušete u jedra i u dogovoru radite ovakve stvari, jer je to jedino što vas drži na vlasti.
Kao što se 9. januar samo protokolarno obilježavao u RS dok niste potegli pitanje ustavnosti.
MZ jedno neće da prizna, na ovih frtalj slobodne teritorije BiH su se za 29 godina izmijenjali i kunta i panta, i bossovi i babini, i portiri iz Zraka, i pjesnici i slučajni prolaznici, i nastavnici muzičkog, fizičkog, likovnog... Zašto uvijek izjednačavanje kad na 4/5 teritorije državni organi nemaju nikakav uticaj i 29 godina vlada samo ustaško-četnički fašizam!?
OHR i PIC su sramota civilizacije. Pitam se da li ambasadori koji sjede tamo imaju savjesti da postupaju po načelima po kojima njihova djeca žive u njihovim zemljama. Da li imaju savjesti da svojim ne djelovanjem uništavaju živote naše djece i njihove djece, uništavaju perspektivu i ekonomiju države.. Da Vas je gospodo sramota!!!
Ma da su vam rekli ISTINU, tada bi shvatili da ste NESPOSOBNI i da ste si zabili AUTOGOL !!! Da se niste 20 tak godina bavili KLEPTOMANIJOM, BiH bi bila UREĐENA držćava !!!
@dubrava1929 Lako bi se to i podnijelo da je UREĐENA DRŽAVA !!! Tada bi ih bilo vrlo MALO !!! Ali ovo što se dešava u DRŽAVI je na nivo VELIKOG kleptomanskog POKRETA !!!
tako je! ako ste već počeli pištati uz vjetar- pišajte do kraja
bake hajd vise ne seri idi dodiku i covicu ljubi dupe
Frajer je bolesni ego manijak ☝️
Bakir smrad iz trezora
Zamislite sastanak PIC-a i Kurza
Jeli istina da je penzija 300 KM .......☝️