Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEĆE VALJDA, NE DAO NAM DRAGI ALLAH POSTAVITI SEBIJU, KUKUUUUUUU, NEĆE PA NISMO SE BAŠ TOLIKO OGRIJEŠILI KOD ALLAHA.
Dobar potez SDA ako ne uprskaju postavljanjem na ovo mjesto opet nekog ,,papka,, ili nekog lezilebaroša koji će nas dokrajčiti. Progledajte malo, NAROD ZNA KO JE SDP, evo to se i pokazalo, ONI AKO MOGU SAMO NEGDJE DA SE UVALE I PLANDUJU ZA DOBRE PARE, NESREĆA BOSANSKOHERCEGOVAČKOG ČOVJEKA JE TA ŠTO SVE TE PROPALITETE IZ SDP U SVOJE REDOVE UVLAČI TEK SADA VIDIM MENI ,,NEDEFINISANI,, ŽELJKO KOMŠIĆ IZ DF I OD OVOG NARODA KOJI MU POVJERI GLASOVE PRAVI NOSOROGE. KONAČNO IZABERITE, GRAĐANINA, KOJI VOLI OVU ZEMLJU I NAROD, AKO POSTOJI TAKAV. DANAS.
Ma da...Oštro se protivimo nelegitimnom izboru jer gdja. Sebija nije postala direktorica bez da je poslala papire za konkurs. Zašto i bi kad je opet SDA na vlasti i sve je opet naše? Pljuvanje po sve, ko o čemu nego k**** o poštenju. Ako neće gospođa onda uvijek ima dostojan kandidat Faris-pod njegovim direktovanje KCUS je procvjetao i još se osijećaju posljedice djelovanja tog nadasve stručnog managera. Fuj, fuj :-( Žalosno..... pa kad će napokon shvatiti da je pravo na zdravstvenu zaštitu pravo svih ljudi, da nema veze s politikom. SDA je srušila zakon o medicinski potpomognutoj oplodnji -kakve to veze ima s politikom ako je za boljitak roditelja da dobiju bebu? Političari gledajući svoje interese i vlastitu taštinu direktno rade protiv svog naroda pa i u elementarnim pravima tipa zdravlje i zdravstvena zaštita. Sramota!
Direktor Pionirske doline bi bio adekvatna ličnost za KCUS. Iz prostog razloga što se KCUS i sam pretvara u skup ljudi sa animalnim karakteristikama.
A nije lov u mutnom što je seljačina suprugu uvalio na to mjesto.. jebes ovu drzavu -.-
bolje i Sanko i Seka, nego seljaka da dovedu
...seka sinoć naribala bakija..."vaki si, naki si, vid ša ti rade, ženu ti zaj­ebaju komunjare"...
i otjerala na kauč da spava :)
jel ovaj mesihovic sebi i otac i majka ujedno :D:D:D:D