Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako je neko pročitao sve tačke ove šuplje priče ja ću mu lično ķupiti respirator i gajbu malina!
Jedna gajba za Bakira
. Predsjedništvo SDA je ocijenilo veoma uspješnim rezultate institucija Bosne i Hercegovine u borbi protiv pandemije koronavirusa i pohvalilo odgovornost koju su iskazali građani poštujući donesene mjere i preporuke. Zahvaljujući tome, Bosna i Hercegovina spada među zemlje sa najmanjim brojem slučajeva i jednom od najnižih stopa smrtnosti od COVID-19 u Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Tačno se šprdaju s narodom
SDA pozdravlja konkretne rezultate ekonomskih mjera koje je pokrenula Vlada Federacije BiH i Fadil Novalić. SDA smatra da je Vijeće ministara BiH zbog pasivnosti predsjedavajućeg Zorana Tegeltije u velikoj mjeri zakazalo kada je u pitanju ekonomski segment krize. Od Vijeća ministara i predsjedavajućeg Tegeltije traži se da što prije poduzmu konkretne ekonomske mjere.
BRAVO SDA, po kolicini frustracije, ljutnje, psovanja, jadikovanja Klix komentatora tacno se vidi da je SDA daleko najbolja, najveca, najorganizovanija i najnaprednija stranka u BIH. Pljuvanje i frustracije koje ovdje ispoljavate tacno i precizno dokazuju da SDA nema ravnopravnog takmaca na izborima i znaci opet ubjedljivo pobjedjuje. Zato molio bih vas polahko danas sa frustracijama,moze vam pozliti,a Sebija na ODMORU, nece vam imati ko pruziti adekvatnu pomoc i njegu. Sretno SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Bakir kaze napad na bosnjake toje samo da oci zamazu narodu da prekriju svoja nedjela gesu pare zavrsile ge nestadose tri milijona km
Odradili su poso Pa sebi u dzep 3 milijona fino bogami
E moji SDA-ovci da ste samo svjesni koliko ste glupi tacno bi kroz zemlju propali od sramote ali vi ne znate sta je sramota jer ste toliko glupi da treba izmisliti novu rijec za tu vasu vrstu gluposti!
cudno kad god se uhvati jedan od uhljeba odmah je napad na konstitutivne
Ja sam trazio samo Sarajlica a niđe ga u tackama dnevnog reda.
Petnaesti zakljucak-Kad god nas neko otkrije da krademo konstatovacemo da mi nismo lopvi vec da neko hoce da oslabi bosnjacki faktor.
zakljucak, ako si u SDA mozes ubit covjeka, krast, radit sto god hoces ?
SDA nisu Bosnjaci!!! SDA SU LAZNI BOSNJACI I LAZNE PATRIOTE!!!! SDA SU HINJE I NAJVECE VARALICE NA SVIJETU ! samo da to jos skontaju bosnjaci, koji su naj neobrazovaniji narod na svijetu!!! ne mislim da su srbi ista bolji ali ovi “moji“ su bas glupani!!!!!!!
Viste oslabili Bošnjaćki faktor više nego genocidaši i uzp zajedno i fizićki i moralno i intelektualno preferirajući diplome iz uzp štamparija prepuštajući gotovo sve fotelje po vertikali u JP svaka fotelja i radno mjesto sa diplomom uzp štamparije vama je minus 100 glasova ljudi nevole lažove a imaoci tih papira su lažovi.
Jaaao ovaj bezobrazluk prelazi u agoniju.
JA BIH DA SE POKRENE HUMANITARNA AKCIJA - KUPI GAJBU MALINA ZA BAKIRA - OD SKUPLJENIH PARA KUPUJEMO SE BI RESPIRATORE ZA MOGUĆI DRUGI VAL VIRUSA
U viber porukama (objavljenim u medijima ) nema nicega -za optuzbu. Taj (objavljeni ) dio ide Novalicu u prilog. Ne znam jel Novalic imao kakvih "tajnih aktivnosti", ali u onome cime -raspolaze javnost (ne samo viber poruke ) ima gigantskih elemenata za njegovu odbranu.
Neka ste vi usvojili!!! Pa zar ne kontate da taj isti svojim "radom" slabi bošnjački faktor. Od kada je počela priča o ovoj aferi ja a ni moji ne spavamo mirno, uznemireni smo.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Ovo mi liči na one nekadašnje radio emisije: pozdravi,čestitke i želje slušalaca.