Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Selamun alejk SDA sendvicari. Kako ide botovanje, ima li i za mojoneze u sendvic.
Yebo vam svaki SDA clan majku ko i Stevanovicu vllahu!
Kao sto ste dali i Bogicevicu. Ko vas ne zna uhhhhh
Ko ide sa SDA, nek sebi iskopa jamu. I to mu je bolje nego njihov smrad
A vaš Hamdija Abdić?? Kriminalac, korumpirana osoba sa 1 kg debelim dosjeom o kriminalnim radnjama, od kada je poceo uzimat drogu po Bihacu svaki treci mladi se počeo drogirat. Dvije sastavit nezna, vidjelo se neki dan njegova intelektuanost- vulgarnost na dijelu. Da li vam je to alternativa za premijera, jer ako se on pita, sigurno. Dno dna!
U SDA Uska još vladaju seljaci i ratni profiteri polupismeni ljudi.Ova trenutna vlast je katastrofa ,ali ovi sto hoće vlast su još gori
Kritična masa je otišla odavno iz USK u inostranstvo trenutna skupštinska garnitura a i ona za godinu i pol samo pokazuje i pokazace sunovrat političkih prilika u Bih...Lord have mercy...
treba na sdaovce prikopcati kablove da proizvode struju.koliko se okrecu ne treba nam cumur,vjetar,voda i sunce za proizvodnju.
Jedinstveni xD
Zato je pao snijeg u aprilu
Ne smije sdp prihvatit odgovornost radije ce seq kriti iza ASDA nego da oni sta vode, laka para a niko te ne kritikuje
Sama cinjenica da ste soremni dati podraku kandidatu SDP-a pokazuje koliko ste jedinstveni 🤣🤣🤣