Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@objektivno evo nekih od mjesta a potrazit cu jos. Predizborni skup SDP BiH u Tesliću, održat će se u četvrtak, 27.09.2012. u 19:00 sati, u Amfiteatru Srednjoškolskog centra u Tesliću, Karađorđeva bb. Predizborni skup SDP BiH u Čelincu, održat će se u četvrtak, 27.09.2012. u 17:00 sati, u Velikoj sali Skupštine Opštine Čelinac. U Prijedoru održan predizborni skup SDP-a Jučer je Grudama u punoj sali Općinskog vijeća održan predizborni skup SDP-a na kojem su predstavljeni kandidati za Općinsko vijeće Grude i njihovi programski ciljevi.
KARINE A NE SNAGA!
Ma ovi lopovi iz SDA samo obecavaju, a zadnjih 10 godina nista da urade, od kako nema Alije, lopovi kolo vode!!!!
Da li je nastavnik iz Gusinja sa svojom strankom obišao republiku Srpsku u predizbornoj kampanji? jel to uradio narcis Lagumdžija?
SDA nije nikada snaznija bila a BiH sve slabija. bravo SDA.
hahahaahahaahhah dabogda kruha ne imao ko za njih glasa.
Najgore u svemu ovome je sto ima ljudi koji ce opet glasati za SDA, i sto im vjeruju svaku rijec. Ja sam se samo posteno ismijao dok sam citavo ovaj clanak. Stvarno ne zna niko lagati kao politicar, a da pri tom izgledaju tako ozbiljno.
nama sa ovakvom snagom, ovakvom ekonomijom i odrzivim razvojem...
OPET SE NUDE ZLATNE KASIKE, STRANI INVESTITORI...... DA NIJE TRAGICNO BILO BI SMIJESNO!!!
sadašnje Bošnjačko stanovništvo: Trebinja, Ljubinja, Gacka, Bileće: 0% ??????
Pa dobro jesu li oni normalni? Kakva snaga? 20 godina imas vlast i 20 godina imas priliku da dokazes da si vrijedan povjerenja, a zemlju nam u propast odvedes i onda imas hrabrosti govoriti da si snaga BiH.... Pa da vas pitam: Ako ste vi snaga, sta nam je onda slabost???? Sa ovakvom snagom odoh vaditi pasos i traziti kakav azil u Zibabveu....
Koja blamaža,to je isto sa SDS promoviše svoju stranku u Zenici.Hahaha pošteno me nasmijao članak
blazov stevovic
zelena banda bili ste na vlasti 17 godina niste nista uradili dosta vas je vise
zar ste se vi nekada posvadjali sa SDSom i Dodikom