Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman je uništio BH Airlines, sada da dokrajči i Kanton Sarajevo. Gdje je SDA kadar prošao trava više nije nikla.
@civilno.drustvo.7 dobra sam i ja, školovana i već 7. dugih godina na birou zato što nisam politički podobna. Kad je već toliko dobar. čudi me da je sve ovo vrijeme sjedio u BH Airlinesu, da nije prešao u Microsoft, Cisco ili neku veću privatnu kompaniju? Vjerujem da ti je i Nedžad Branković jako dobar i pošten, sve su to gilipteri iz filijale Čekića i njihovog privatnog saobraćajnog fakulteta docenti i doktori.
"Predaje nekoliko predmeta"... Znaci uzima plate za nekoliko profesora koji su, bezbeli, na birou... Dobar covjek...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Šabić je inače i tehnički direktor kompanije BH Airlines".....Kompanije koja je na koljenima....I sad kandidat za premijera...Divota.....ccccc
Samo u ovoj državi je moguće da te nagrade za nerad i uništavanje javnih kompanija, umjesto da te smjene i otjeraju u tri p... materine, ovdje te nagrade novom pozicijom. Hodat ćemo bez gaća još malo svi.
Pa zna covjek posao.Vidis iz prilozenoga. Nema rezultata al' je vjeran stranci i to je bitno u njegovom poslovanju. Za ostalo vise manje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
staro hrasno >>> SVE OVO ŠTO SI NABROJAO KRASAN, FIN ITD. TO SU ATRIBUTI ZBOG KOJIH MOŽEŠ FINO DA SE DRUŽIŠ SA DOTIČNIM. MENE, GRAĐANINA, NA IVICI PROPASTI INTERESUJE ME SAMO; IMA LI PLAN ZA " ČUPANJE" IZ OVE LOŠE SITUACIJE ILI NE. ZNAM DA U DANAŠNJIM USLOVIMA SA SVIM ONIM ŠTO IMA U GLAVI MOŽE BITI SAMO DOBRA MAŠICA ONIMA KOJI 20 GODINA VLADAJU OVIM GRADOM. NEKO MLAĐI SA UPRAVLJAĆKIM ZNANJIMA KOJA NISU STEČENA U BILO KOJOJ VOJSCI BI BIO MNOGO POTREBNIJI! MLAĐI I MANJE OPTEREČEN PREDPOSTAVLJENIMA ZA PREMIJERA KS.
andres_iniesta_2 >>>> NEMA TU NITI JEDDNOG BBEGA. SVE SAM GOLJO I HAJDUK. NJIH INTERESUJE SAMO PLJAČKA!
Nevjerovatno kako su SDP dronovi utihnuli, ali su se zato pojavili SDA dronovi. Ovo je u pravom smislu "rat dronova", ko bi rekao da ću živjeti u Star Wars-u. Piuuupip!
Da vidimo kome ćemo familiju prozivat sutra :D
J*** stručnost " predaje nekoliko predmeta" ?!?! Kojih? A firma u kojoj je tehnički propada! Kako može biti tehnički saobraćajac u vazduhoplovnoj kompaniji - valjda treba biti mašinac. To što je bio letač ne znači da je sveznajući. Od takvih je firma otišla u PM!
Zvizdiću nosi se u PM. Stvarmo želiš Proljeće 15. Pa dosta je tvojih razaraća Kantona Sarajevo! Šta imaš protiv ovog grada????
majko mila ,ima li kraja ,tonemo stvarno takvu avio kompaniju srozgo a sad daj mu kajmaks umjesto zna se u prdekanu
boze dragi - on premijer ,pa ljudi sta radite -prozorak onaj bjegunac bozr sacuvaj
Ovih mi je zasluznih sportista iz rata pun kufer...prebacivo Aliju po dernecima i sad malo mu 100.titula sto su mu dali i sto lopatom uzima na 10.mjesta nego daj mu i Kanton....Dajte mu korito Miljacke da uredi,koliko je sposoban, sve bi nas potopio...
Mrtvi padoste imenujući i kada se ,,imenujete, onda slijedi uživancija a narodu kao i do sada, pardon čak narodu i gore.
doc. dr. Muharem Šabić, predavač nekoliko predmeta na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije na Univerzitetu u Sarajevu. Šabić je inače i tehnički direktor kompanije BH Airlines...eto zašto nam je država u qrcu kad pojedinci obnašaju milion funkcija,a uz to pokupe i upravne nadzorne odbore...
U svakoj modernoj drzavi jedan profesor vodi neku firmu odnosno sjedi u nadzornom odboru, sto je i normalno. Ne vidim problem ako je neko inteligentan.
pravi covjek za bosnjake vjerujte mi
samo nek ih truje zasluzili su
.......čovjek "prizemljio" BH airlines, onda će vladu "uzemljit":))
SDA demokratija, hahahaahah.
Sto ovi iz SDA stranke stavljaju minuse. Nisam uopste politicki orjentisan, samo sam realan. Narod kuka, a 20 godina za iste levate glasa ...
Pa ovom ja nebi dao ni dvije ovce da čuva i njiha bi raz***.
OVAJ TI JE LIK TIPIČNA GUSINJSKA ŠKOLA !! TAKO MI NJEGOVIH MENTORA SA SAOBRAĆAJNOG FAKULTETA!