Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrška za kandidaturu Sebije-Elene Izetbegović-Čaušesku. Ova luda i zlobna žena treba zabiti posljedni ekser u tabut raspadajuće kriminalne organzicije SDA.
Fol se nesto odlucuje, a odluceno ima 4 godine...
@Otpor. Nemere ona bit Sebija-Elena... More samo Sebija-Helena. Nemoj H da izostavljas,
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ako bi bio primoran da napravim poredak od pomenutih, izgledalo bi ovako. 1.Softic, 2. Zvizdić, 3.Džaferovic, 4. Izetbegovic. Naime Softic pričom, a i djelovanjem čini se moralan lik i odgovoran koliko, toliko. Čak ni novinari ga nikad ne prozivaju. Što bi trebao biti plus.
Taman ce nas seljacic iz Banovica lijepo predstavljati u svijetu. Tobe jarabi
@patriota1234, Kontrolisite se ramazan je👍. Nema vrijedjanja, losih misli itd itd. Iskreno nema to nikakve veze odakle je ko. Bitno je da je insan i da ima znanje, dal je ono kvalitetno ili nije neznam, do sada se nije nešto prosipao. Bar mu mediji nisu nalijepili tu etiketu na čelu. Lp
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj ove da birate pa da ih gledam po tv cetiri godine svaki strasniji od drugog a ovaj bakirov muž Sebija je najljepsi
Kako bi stari rekli: između 4-tri zla biraj manje.... ovdje nema manjeg zla... Propast za SDA i SBB!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ZKYXEEO8p_0
Zivimo u entitu zvanom IZETBEGOVICI, a mi svi ostali smo obicni kmetovi i ovce bleeee bleeeeee bleeeeeeeeeeeeeeee
Teško je očekivati da se dinastija Izetbegovića odrekne najviših funkcija u bošnjačkom narodu pa i na državnoj razini. Džaferović u okršaju sa Sekom pada po hiljaditi put ne shvatajući da je potreban dinastiji ali ne i toliko bitan da bi se odrekli Predsjedništva. Zvizdić će na vrijeme odustati, a Sajo je realno tu samo ikebana za privid demokracije u stranci.
Da sad Alija ustane i da cuje o kome se u SDA najozbiljnije razmislja da bude clan Predsjednistva, reko bi - Karadzicu udri po Sarajevu opet, sve sravni kad je na ovu nasu ostrokondzu red doso.
Slika sve govori ko je kandidat :)
Uzas sta su uradili od drzave BOSNE. Dok je Lagumdzija i Silajdzic bili u politici oni su znali sa strancima i sa nacipnalistima Covicom i Dodikom..... sramite se SDAOVCI upropastili ste drzavu i mladost koja zivi ovdje ! unazadili ste je maksimalno !
Naroćito je kvalitetan bio Lagumdžija, kojem će Hrvati iz BiH najzad dići spomenik što ih je ujedinio izbornim inžinjeringom nametnutog svog vječitog satelita Komšića u Predsjedništvo kao predsjednika iz reda Hrvata,, koji bi i danas zaplakao od sreće samo da ga Zlaja potapše po potiljku, kako je to Zlaja znao očinski uraditi malom Željki.
trebala bi i žena nekada u politici, ali mislim da je Denis pun pogodak.
vi ste svoje zavrsili.
kartel izetbegovic potura novo lice nebil se jos sta ufatilo kajmaka a naroda krkanluka veceg nema
SDA mafija na celu sa klanom izmetbegvic i ostalih pet kriminalnih familija svoje kriminalne radnje i svoju nesposobnost prikrivaju montiranim procesima i narucenim ubistvima kao i nacionalizmom koji oni i njihove ortacke stranke HDZ i SNSD truju narod cijelo vo vrijeme citavi ovih 20 i kusur godina SDA mafija u oktobru dozivljava poraz i odlazi u histriju
SDA mafija na celu sa klanom izmetbegvic i ostalih pet kriminalnih familija svoje kriminalne radnje i svoju nesposobnost prikrivaju montiranim procesima i narucenim ubistvima kao i nacionalizmom koji oni i njihove ortacke stranke HDZ i SNSD truju narod cijelo vo vrijeme citavi ovih 20 i kusur godina SDA mafija u oktobru dozivljava poraz i odlazi u histriju
Glasajmo da zmija bude predsjednica ovcama.... SDA-demokratija...
Ko je bolji kandidat od Sebije iz SDA? Najgore sto je bakir izjavio je upravo to vezano za seniore stranke, pa to odma odreze krila omladini koja bi mozda nesto i pokusala mijenjati kroz politiku. Ako si pametniji od mene da ti je i 14 godina ja bi te stavio na prvo mjesto. Druga je stvar sto se kod nas mjesaju kruske i jabuke pa kad dodje neko mladji znaj sigurno da nije pamecu dosao nego nepotizmom.