Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro me nasmijaše. Ovo bi bilo isto k'o da vidim Čovića i tri kompanjona u Goraždu, gdje živi dvadesetak Hrvata, kako pričaju kako će Hrvati i HDZ u Goraždu napraviti ovo i ono. Mislim da bi to bio vic stoljeća.
Tamo gdje nema nijednog Bošnjaka, mi ,Bošnjaci, smatramo da je to i naše, sve je država Bosna i Hercegovina, sad što vi razmišljate kako razmišljate, vaš problem.
Tamo gdje nema nijednog Bošnjaka, mi ,Bošnjaci, smatramo da je to i naše, sve je država Bosna i Hercegovina, sad što vi razmišljate kako razmišljate, vaš problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Polomljena kičma naroda kojem je jedina nada da Njemačka usvoji zakon o zapošljavanju građana van EU. Svi samo gledamo i slušamo kada ce se to desiti. Koferi su spakovani i čeka se pokret. Hvala glasačima SDA, koji su pomogli ovim kriminalcima da mene i moju porodicu otjerate iz MOJE BOSNE. Još me nazivate izdajnikom samo što kažem činjenice, SDA JE NAJVEĆE ZLO U ISTORIJI BOŠNJAKA. Ja idem, ako ih ponovo izaberete, a vama neka je dragi ALLAH na pomoći. Lijep pozdrav moji zemljaci
Ko je pustio balije u Neum? Samo neka se nose, ne treba nam baš ništa od njih.
Marš bagro iz Hrvatskog Neuma!! Sikter!!
čuj tebe .ovo je bih ako nisi znao.sikter!!!
Rajkovačić Ti se baš ne razumiješ u zemljopisne karte, Neum je u BiH a ne u Hrvatskoj i hrvatski se piše sa malim "h" a ako ti smetaju gosti u Neumu, odi do Neuma i istjeraj ih lično, daj primjer junačino.
Pa, (pre)porađate se već 20 i kusur godina, i otjerali zemlju u p.m., ublehaši lažljivi.
Samo još da zlatne kašike obećate i to je to.
Žena je pošteno platila nekretnine i želi da živi tu, da ulaže u Neum i ne vidim u čemu je problem.. Jedino ako neko ne misli da samo jedna grupacija polaže iskljiučivo pravo na teritoriju opštine Neum. Dobar je Mujo kad plaća smještaj ali kad kupi kuću eto problema, jeli to u pitanju?
kupila žena sebi i na svome
Da ste ista mislili uraditi, za ovih 20 i kusur godina biste to i uradili. I vi i svi ostali!
Hahahaha da da, Vi možete da uništite to što još nije uništeno. Puu
Hahahaha da da, Vi možete da uništite to što još nije uništeno. Puu
Suze mi na oči od smijeha. ☺☺☺ Čuj došlo njih 5 u Neum i napravilo predizborni skup. Pa ovo je komedija , isto da HDZ ode u BPK i priča o tome da lokalne vlasti ne rade nista i da ce im HDZ pomoci, a tamo od Hrvata samo ona dva Bosnjaka iz Doma naroda.
jebali te i hrvati i Bošnjaci.
sda ce napraviti Monte Carlo obecali su hahaha
Gospoja koja dobro unovči minđuru se zove uspješna poduzetnica,čestitam Đehmila
I TI SI DOBRO UNOVČIO SVOJU MINĐURU
@TopListaDemagogista Nisam ja bolan nebio žemsko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ofucana džemila i tri papka jebu nas u glavu kako će oni nešta u kineskim kaputima ,oj živote i narod puši fore od ovih levata da se rokneš
TI SAMO POŠTUJEŠ DOLČE GLABANU I GUĆI VERSAĆI OBAVEZNO BIJELE ĆAPE I MEČKA DA SE ZNA
Malo ste zaboravili da ovo nisu opštinski izbori, pas vam je3o ma4er.
GLASAŠ ZA KATONALNI I PEDERALNI ZAR NE?
Dobrodošli na najbolji seks sajt za Upoznavanje = = > www.Hotmiss.top